Τα Carrefour Express μπαίνουν στην Αγορά Μοδιάνο

·      Κατάστημα στην αναγεννημένη Αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να αποκτήσει η αλυσίδα Carrefour με το concept «Express».

·      Η σχετική αναγγελία έγινε με ανάρτηση στα social media και στην ιστοσελίδα της Αγοράς στο διαδίκτυο.

·      Στην πιάτσα λέγεται πως τα εγκαίνια προγραμματίζονται για τα μέσα Ιουλίου.

·      Η είσοδος του γαλλικού σούπερ μάρκετ, την ευθύνη ανάπτυξης του οποίου στην Ελλάδα έχει πλέον ο Νίκος Βαρδινογιάννης – γιος του αείμνηστου Θόδωρου Βαρδινογιάννη- θα εμπλουτίσει τη γκάμα της Αγοράς.

·      Οι καταναλωτές πλέον θα μπορούν να αγοράσουν και είδη σούπερ μάρκετ από την Μοδιάνο, την οποία «τρέχει» ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις.

·      Πρόκειται όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν για μια win win συμφωνία…

·      Κάτι που μένει να αποδειχθεί με την πάροδο του χρόνου…

———————–

To project του Μασούτη στις «Τρεις Γέφυρες»

·      Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις του Μασούτη για την εκμετάλλευση του οικιστικού project που σχεδιάζει στις «Τρεις Γέφυρες».

·      Μαθαίνουμε πως ο επιχειρηματίας συνομιλεί ήδη με τρεις υποψήφιους επενδυτές από τον χώρο της ανάπτυξης ακινήτων, διερευνώντας τις δυνατότητες συνεργασίας.

·      Δεν αποκλείεται πάντως ο κύκλος των υποψήφιων μνηστήρων να ανοίξει και άλλο το επόμενο διάστημα.

·      Και αυτό όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν, γιατί το συγκεκριμένο project συγκεντρώνει μοναδικά χαρακτηριστικά και υπόσχεται υψηλές αποδόσεις…

·      Η έλλειψη νεόδμητων σε συνδυασμό με την στρατηγική του θέση εκτιμάται πως θα κάνουν τα περίπου 100 διαμερίσματα που θα δημιουργηθούν… ανάρπαστα.

·      Θυμίζουμε πως πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ που θα δημιουργηθεί σε ιδιόκτητο οικόπεδο έκτασης περίπου 5 στρεμμάτων.

·      Στην ίδια έκταση θα ανεγερθεί και κατάστημα Grand Μασούτης έκτασης 2.000 τ.μ.

———————–

Ποιοι «χτυπούν την πόρτα» του ΕΛΟΜΑΣ

·      Στον όμιλο αγορών ΕΛΟΜΑΣ μαθαίνουμε πως θέλουν να ενταχθούν δυο επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδας.

·      Πρόκειται για την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Αγορά Ναταλί» με δίκτυο 12 καταστημάτων και το Cash & Carry «Αραμπατζή» με φυσικό κατάστημα 8.000 τ.μ.

·      Η πρώτη μάλιστα έχει καταθέσει ήδη αίτηση για να γίνει μέλος και περιμένει την σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΟΜΑΣ.

·      Πηγές που γνωρίζουν μας λένε πως η απόφαση για είσοδο σε έναν κοινό όμιλο αγορών στοχεύει στην εξασφάλιση καλύτερων τιμών από τους προμηθευτές.

·      Τονίζουν δες πως τέτοιου είδους στρατηγικές συμπράξεις σε μια εποχή που οι καταναλωτές στρέφονται σε όλο και πιο φθηνά προϊόντα είναι μονόδρομος.

·      Για να μπορέσεις να σταθείς στον ανταγωνισμό επάξια, λένε, χρειάζεται συμμαχίες.

·      Η ισχύς εν τη Ενώσει ως γνωστόν…

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino