Η τελευταία φανέλα και το σορτσάκι των Lakers του Λος Άντζελες που φορούσε ο Κόμπι Μπράιαντ σε εκτός έδρας αγώνα πωλήθηκε για πολλά χρήματα σε μια πρόσφατη δημοπρασία.

Το Σάββατο (2/12), η SCP Auctions ολοκλήρωσε τη δημοπρασία για τη φανέλα «24» και το ασορτί σορτσάκι που φορούσε ο εκλιπών αθλητής κατά τη διάρκεια του τελευταίου εκτός έδρας αγώνα της σταδιοδρομίας του στις 11 Απριλίου του 2016.

Κόμπι Μπράιαντ: Το «τρελό» ποσό για την rookie φανέλα του

Είκοσι άτομα κατέθεσαν προσφορές, με το κατώτατο ποσό να έχει οριστεί στα πενήντα χιλιάδες δολάρια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το μέγεθος της φανέλας είναι 4XL ενώ το σορτς είναι 3XL. Η αθλητική εμφάνιση του Μπράιαντ συνοδεύεται επίσης από ένα πρόσθετο «δώρο» που κάθε συλλέκτης αθλητικών αναμνηστικών είναι βέβαιο ότι θα βρει εντυπωσιακό.

Photo: Reuters

Σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ

«Ένα ιδιαίτερο στοιχείο είναι η θήκη μικροφώνου μέσα στη ζώνη της μπροστινής πλευράς, έτσι ώστε ο Κόμπι να μπορούσε να συνδεθεί με το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια των αγώνων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της SCP Auctions.

«Οι περισσότερες αθλητικές φανέλες που έχουν προσαρμοστεί για να μπορούν να «παίρνουν» μικρόφωνα διαθέτουν αυτή τη θήκη κατά μήκος της εσωτερικής ραφής κοντά στο εσωτερικό της μασχάλης- αυτό μπορεί να ήταν άβολο για τον Μπράιαντ, οπότε επέλεξε να την κρατήσει στο σορτσάκι του αντ’ αυτού. (Για τα παπούτσια) Γνωρίζουμε ότι αυτό ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Κόμπι για να παίρνει μαζί του στα ταξίδια. Η ανάλυση το έχει ταυτίσει με εννιά επιπλέον παιχνίδια τους τελευταίους δύο μήνες της αποχαιρετιστήριας σεζόν του!»

Πέρα από τη φανέλα και το σορτσάκι του Black Mamba που πωλήθηκαν για 366.967 δολάρια, τα παπούτσια του «Kobe 11 Elite Low» της Nike, τα οποία φορούσε κατά τη διάρκεια του τελευταίου του αγώνα πωλήθηκαν για 118.230 δολάρια. Η αθλητική εμφάνιση μαζί με τα παπούτσια πουλήθηκαν συνολικά για 485.197 δολάρια.

Η SCP Auctions ανέφερε ότι τα κομμάτια «έχουν διατηρηθεί τέλεια από την τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα του».

*Mε πληροφορίες από People |Kεντρική φωτογραφία θέματος: Reuters

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι