Ο ΟΤ διαθέτει στους αναγνώστες του μια χρήσιμη εφαρμογή σε excel του συνεργάτη μας κ. Γιώργου Κορομηλά για τον υπολογισμό του ελαχίστου ποσού καθαρού εισοδήματος των αυτοαπασχολούμενων, βάσει των διατάξεων του υπό συζήτηση – ψήφιση φορολογικού νομοσχεδίου.
Η εφαρμογή επικαιροποιήθηκε μετά την ψήφιση και δημοσίευση του νομοσχεδίου, με τυχόν αλλαγές, όπως επίσης και με τις εγκυκλίους με τις σχετικές οδηγίες εφαρμογής.
Ο «νέος» τρόπος φορολογίας των αυτοαπασχολούμενων
Για να «κατεβάσετε» την εφαρμογή πατήστε ΕΔΩ








![ΗΠΑ: Aνακαλύπτουν τεράστιο κοίτασμα σπάνιων γαιών στην Γιούτα [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/10/spanies-gaies-rare-earths1-300x300.jpg)





![Χρυσή λίρα: Έσπασε το φράγμα των 1.000 ευρώ [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/lires_xryses_2020.jpg)













![ΗΠΑ: Aνακαλύπτουν τεράστιο κοίτασμα σπάνιων γαιών στην Γιούτα [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/10/spanies-gaies-rare-earths1.jpg)












