Claire’s Ελλάδα και Κύπρου: Ξεκαθαρίζει ότι δεν επηρεάζεται η δραστηριότητά της

Η εταιρεία στην Ελλάδα δίνει διευκρινίσεις για τα διεθνή δημοσιεύματα

Claire’s Ελλάδα και Κύπρου: Ξεκαθαρίζει ότι δεν επηρεάζεται η δραστηριότητά της

Μετά από πλήθος διεθνών δημοσιευμάτων που αφορούν την Claire’s Holdings LLC και την Claire’s USA και κάνουν λόγο για πτώχευση, η Claire’s στην Ελλάδα δίνει διευκρινίσεις για το θέμα και εξηγεί ότι «η Claire’s συνεχίζει κανονικά τη δραστηριότητά της διεθνώς, με στρατηγικές κινήσεις αναδιάρθρωσης και ανάπτυξης που αποσκοπούν στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της».

Προσθέτει ότι Claire’s στην Ελλάδα και στην Κύπρο λειτουργεί ως ξεχωριστή νομική και οικονομική οντότητα, υπό διαφορετική ιδιοκτησία και ανεξάρτητη στρατηγική.

Η διαχείριση της δραστηριότητας της Claire’s γίνεται εξ’ ολοκλήρου από την εταιρεία «ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α.Ε.», η οποία έχει την αποκλειστική άδεια χρήσης του brand στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

«Η εταιρεία συνεχίζει με ισχυρά θετικά οικονομικά αποτελέσματα την επιτυχημένη της πορεία και αναπτύσσει σταθερά το δίκτυο καταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο, ενισχύοντας την παρουσία της στην αγορά.
Παραμένει προσηλωμένη στην προσφορά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στον κλάδο του fashion jewelry και των αξεσουάρ, επενδύοντας σε νέα κανάλια διανομής και ενδυναμώνοντας την omnichannel εμπειρία των πελατών της. Η δέσμευσή μας απέναντι στους πελάτες, τους εργαζομένους και τους συνεργάτες μας παραμένει ακέραιη, ενώ οι προγραμματισμένες επιχειρησιακές πρωτοβουλίες υλοποιούνται κανονικά».

Claire's

OT Originals
Περισσότερα από Business

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Χρήστος Κολώνας

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο