Σε επέκταση της συνεργασίας τους προχωρούν η doValue, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης δανείων στην Ν. Ευρώπη και η Debitos, η δευτερογενής ηλεκτρονική αγορά συναλλαγών μη εξυπηρετούμενων δανείων στην Ευρώπη.

Όπως ανακοινώθηκε, οι δύο εταιρείες επεκτείνουν την συνεργασία τους εγκαθιδρύοντας, μετά την Ιταλία, την πλατφόρμα doLook, για κόκκινα δάνεια στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Με τον τρόπο αυτό θα γίνει επέκταση της online πλατφόρμας συναλλαγών για Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια doLook στην Ελλάδα και την Κύπρο, υπό την μορφή μιας αποκλειστικής συνεργασίας με την Debitos.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η υπάρχουσα πλατφόρμα doLook, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για την doValue, θα προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των αγορών σε Ελλάδα και Κύπρο για να διευκολύνει την πώληση Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων, που διαχειρίζονται τόσο η doValue όσο και άλλοι διαχειριστές, αξιοποιώντας την δοκιμασμένη τεχνολογική υποδομή που έχει ήδη αναπτύξει η Debitos, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική γλώσσα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Κεντρική Μακεδονία: Εξαγωγές άνω των 5 εκατ. ευρώ στον κλάδο ένδυσης – κλωστοϋφαντουργίας
Επιχειρήσεις |

«Εξαγωγές άνω των 5 εκατ. ευρώ στον κλάδο ένδυσης - κλωστοϋφαντουργίας με στήριξη της ΠΚΜ»

Συμφωνίες εξαγωγών ύψους άνω των 5 εκατ. ευρώ, απέδωσε φέτος για τις ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου η συμμετοχή τους σε διεθνείς εκθέσεις, με στήριξη της ΠΚΜ