έα πτέρυγα ανέπτυξε η Χαλβατζής Μακεδονική στο εργοστάσιο που διατηρεί στη Βέροια, με την εταιρεία να έχει επενδύσει πάνω από 3 εκατ. ευρώ την τελευταία τριετία.

Το εργοστάσιο που βρίσκεται στη Σκύδρα, παράγει καινοτόμα προϊόντα λαχανικών στον ατμό με την επωνυμία «Αγρόκηπος Χαλβατζής» και τα παραδοσιακά προϊόντα της οικογένειας Χαλβατζή όπως γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες που παράγονται εδώ και 49 χρόνια.

Η νέα μονάδα θα επεκτείνει τις παραγωγικές ικανότητες για τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των λαχανικών του Αγρόκηπου, τροφοδοτώντας την εγχώρια αγορά αλλά και αγορές του εξωτερικού. όλο το χρόνο.

To εργοστάσιο απασχολεί πάνω από 110 άτομα από επιστήμονες, αγρότες και γεωπόνους.

Λαχανικά στον ατμό, μαρμελάδες με 100% φρούτα, γλυκά κουταλιού, έτοιμα φαγητά, παραδοσιακά τουρσιά, φρουτοσαλάτες, χαλβάς και κομπόστες είναι τα προϊόντα της εταιρείας Χαλβατζή, Μακεδονική, Οικογένεια Χαλβατζή, Αιγαίο και Top Fruit.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Cosmote Telekom: Αλλαγή εμπορικής ονομασίας μετά από 27 χρόνια
Επιχειρήσεις |

Η Cosmote γίνεται Cosmote Telekom - Η αλλαγή στο ιστορικό brand μετά από 27 χρόνια

«Μέσα από την Cosmote Telekom, θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο την τεχνογνωσία, τις καινοτομίες και τις διεθνείς συνεργασίες της Telekom», δήλωσε ο Κώστας Νεμπής, πρόεδρος και CEO του Ομίλου ΟΤΕ