Υπό πίεση βρίσκεται σήμερα το ελληνικό χρηματιστήριο, το οποίο επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι δεν μπορεί να διαπεράσει τις 910 μονάδες, μετά και το νέο στοπ που μπήκε χτες.

Ο γενικός δείκτης υποχωρεί κατά 0,66% στις 902,63 μονάδες, με τον τζίρο να είναι στα 9 εκατ. ευρώ.

Ο γενικός δείκτης αδυνατεί να διασπάσει την πλάγια κίνησή του μεταξύ των 900 – 910 μονάδων που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα, αν και μετά την ολοκλήρωση της αύξησης κεφαλαίου της ΔΕΗ, οι προσδοκίες ήταν ότι αργά ή γρήγορα θα δοθεί η λύση του επιπέδου. Άλλωστε, όταν το ήμισυ του σημερινού τζίρου εστιάζεται στη ΔΕΗ, είναι δύσκολο στην παρούσα να υπάρξει κάποια αποφασιστική διάσπαση που θα προσελκύσει νέα κεφάλαια.

Τώρα η εστίαση μετατίθεται για την 11η Νοεμβρίου, όταν και θα ανακοινώσει η MSCI τις αλλαγές στους δείκτες της, οι οποίες αναμένεται να έχουν ελληνικό ενδιαφέρον. Εκεί θα φανεί επίσης εάν υπάρχει ρευστότητα στην αγορά, μετά την αύξηση κεφαλαίου της ΔΕΗ.

Σε επίπεδο τίτλων τώρα, εκτός από το +1,68% της ΔΕΗ, οι Μυτιληναίος, Εθνική, Πειραιώς, Jumbo, Ελληνικά Πετρέλεια και Coca Cola δέχονται ισχυρές πιέσεις, σημειώνοντας απώλειες άνω του 1%. Σε αρνητικά εδάφη είναι και οι Alpha bank, ΟΤΕ, Eurobank, Βιοχάλκο και ΟΠΑΠ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Xρηματιστήριο Αθηνών