Στην εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθόσον λήγει η θητεία του υπάρχοντος προχώρησε η Motor Oil.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος έθεσε υπ’ όψη της Γενικής Συνέλευσης την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας για τα προτεινόμενα προς εκλογή υποψήφια μέλη του, η καταλληλότητα των οποίων έχει ελεγχθεί από την Επιτροπή Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων της Εταιρείας κατά την από 10.03.2022 συνεδρίασή της, καθώς και την υποβληθείσα στο Διοικητικό Συμβούλιο από 29.06.2022 επιστολή-πρόταση για την εκλογή από τη Γενική Συνέλευση του κ. Νικολάου Θ. Βαρδινογιάννη ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και κάλεσε τη Γενική Συνέλευση να προβεί στην εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου, δεδομένου ότι λήγει η θητεία του υπάρχοντος, προσέτι δε να ορίσει και τα ανεξάρτητα μέλη.

Διαβάστε επίσης: Motor Oil: Κοινοπραξία με τη ΔΕΗ για εταιρεία παραγωγής πράσινου υδρογόνου

Τα μέλη

Μετά από συζήτηση επί του ανωτέρω θέματος και επί προτάσεως νομίμως υποβληθείσης, ελήφθη με ψήφους 62.220.997 υπέρ ήτοι ποσοστό 79,72% των παρισταμένων μετόχων (κατά: 14.858.657 ψήφοι, αποχή: 972.162 ψήφοι) η ακόλουθη απόφαση:

Εκλέγονται οι κατωτέρω ως Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:

ΒΑΡΔΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ

IΩΑΝΝΗΣ ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΦΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΙΣ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΡΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

H θητεία των ανωτέρω Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ετήσια αρχομένη από την επόμενη ημέρα μετά από τη Γενική Συνέλευση από την οποία εκλέχτηκαν και παρατεινόμενη
μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης.

Η Γενική Συνέλευση όρισε τα τρία (3) τελευταία μέλη (ΔΗΜΗΤΡΙΟ-ΑΝΤΩΝΙΟ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΙ, ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΡΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ) ως ανεξάρτητα μέλη του Δ.Σ. δεδομένου ότι διαπιστώθηκε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις ανεξαρτησίας σύμφωνα με το άρθρο 9 του Νόμου 4706/2020.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις