Στην Αθήνα, στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2023, θα διεξαχθεί το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting. Η διοργάνωση, που ήδη έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους θεσμούς του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα, φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για το σύνολο των επαγγελματιών του κλάδου yachting.

Το συνέδριο στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του yachting στην Ελλάδα, μέσα από τη δικτύωση και την επιμόρφωση των επαγγελματιών του κλάδου, την παρουσίαση σημαντικών καινοτομιών, καθώς και τον ευρύτερο συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την ανάδειξη και κοινή αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν τον κλάδο.

Διαβάστε επίσης: Ακόρεστη ζήτηση για σούπερ γιοτ

brands παγκόσμιου βεληνεκούς

Στο συνέδριο αναμένεται να συμμετέχουν φορείς και ιδιώτες με σημαντική δραστηριότητα στον χώρο του yachting, εταιρείες ναύλωσης και brokers, καθώς και ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, μαρινών, εταιρειών διαχείρισης μαρινών, εταιρειών παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης σκαφών και κατασκευαστριών εταιρειών σκαφών. Παράλληλα, στο συνέδριο θα εκπροσωπηθούν και μεγάλα brands παγκόσμιου βεληνεκούς, επιβεβαιώνοντας και τη διεθνή διάσταση της διοργάνωσης.

Τονίζεται ότι το συνέδριο διοργανώνεται από την BoatsAdvisor Hub&Events και την Trinity Εvents, και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

«Μετά την επιτυχία της περυσινής διοργάνωσης, ο πήχης για όλους μας ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα για το 2023. Στόχος μας είναι να ενώνουμε συνεχώς δυνάμεις, αναδεικνύοντας παράλληλα τον ρόλο και τη συμβολή του yachting στην ευρύτερη προσπάθεια για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος που παρέχει η χώρα μας στους επισκέπτες», αναφέρουν σχετικά η Καλλιόπη Ευσταθίου, διευθύνουσα σύμβουλος των Trinity Events και Τrinity Τravel και ο Αναστάσιος Κωνσταντάρος, διευθύνων σύμβουλος της BoatsAdvisor Hub&Events.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, τόσο με φυσική παρουσία, βάσει των περιορισμών, όσο και ψηφιακά μέσα από ψηφιακή πλατφόρμα και Iive streaming.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία