Σε συνέχεια της από 17.11.2022 απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, για τη διαγραφή από το Χρηματιστήριο Αθηνών των μετοχών της εταιρείας «BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε.», σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 17 του ν.3371/2005, οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από τα συστήματα διαπραγμάτευσής του από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022.
BYTE Computer: Διαγραφή των μετοχών από το ταμπλό του ΧΑ
H διαγραφή από τα συστήματα διαπραγμάτευσης θα ισχύσει από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022
Business 17.11.2022, 18:22
Newsroom
OT Editors
Εγγραφείτε στο OT Newsletter για την καθημερινή σας ενημέρωση με ειδήσεις από την οικονομία, τις επιχειρήσεις, τις αγορές και τα διεθνή.
Business

Φυσικό αέριο
Νέα deals για LNG στον Κάθετο Διάδρομο από την Atlantic

Startups
Οι επενδυτές στηρίζουν startups για συστήματα αεράμυνας

Business
Πώς η AI αλλάζει τις επιχειρήσεις

Business
ΟΠΑΠ: Ολοκληρώθηκε η απόσχιση του κλάδου τυχερών παιχνιδιών

Τράπεζες
Στα 16,50 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο της Εθνικής η Citi

Μεταφορές


![Beta Securities: Σε φάση επέκτασης οι ελληνικές τράπεζες – Τι σηματοδοτεί το 2026 [Πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/01/ot_banks_2025-1024x600-1-1-1-1.jpg)
![e-ΕΦΚΑ: Πώς θα παραμείνουν ασφαλιστικά «καλυμμένοι» οι αγρότες [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/12/ot_agrotis_sitari.png)




























