Άδοξο ήταν το φινάλε της συνεργασίας του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Το απόγευμα της Τρίτης (22/11) οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, την ώρα που εκείνος βρίσκεται στο Κατάρ και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ.

Η Γιουνάιτεντ ευχαρίστησε στην ανακοίνωσή της τον 37χρονο άσο για την προσφορά του στο σύλλογο και στις δύο περιόδους που αγωνίστηκε. Ο CR7 φόρεσε συνολικά 346 φορές τη φανέλα της ομάδας πετυχαίνοντας 145 γκολ ενώ έδωσε και 64 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρονάλντο «σκοράρει» στα NFT

Κορυφαία του στιγμή βέβαια ήταν η κατάκτηση του Champions League στον τελικό με την Τσέλσι το 2008. Στη δεύτερη θητεία του στο «Old Trafford» δεν κατάφερε να σηκώσει κάποιο τρόπαιο.

Αντίστροφη μέτρηση

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Κριστιάνο ξεκίνησε ουσιαστικά με την περιβόητη συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν όπου τα… έβαλε με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χααγκ, κατηγορώντας τους για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του. Πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη ομάδα της καριέρας του, με τις φήμες βέβαια να οργιάζουν εδώ και καιρό.

Cristiano Ronaldo is to leave Manchester United by mutual agreement, with immediate effect.

The club thanks him for his immense contribution across two spells at Old Trafford.#MUFC

— Manchester United (@ManUtd) November 22, 2022

Πηγή in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι