![Μέσι: Η πολυτελής έπαυλη στην Φλόριντα [εικόνες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/09/Capture-14.png)
Ο αστέρας του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά μετά την πρόσφατη αγορά μιας παραθαλάσσιας έπαυλης 10,75 εκατομμυρίων δολαρίων στο Φορτ Λόντερντεϊλ, όπως επιβεβαίωσαν τη Δευτέρα οι μεσίτες που του πούλησαν το ακίνητο.
Θέλει αγώνα μποξ Ρονάλντο με Μέσι!
Ο Μέσι, ο οποίος έχει τρεις γιους με την influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μοντέλο Antonela Roccuzzo, είναι πλέον ιδιοκτήτης μιας έπαυλης 975 τετραγωνικών μέτρων με 8 υπνοδωμάτια, 9 μπάνια, γκαράζ τριών αυτοκινήτων και πισίνα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα msn.

Η πολυτελής έπαυλη
Το σπίτι, το οποίο πωλήθηκε από τους Samuel και Donna Simpkin στην Compass Florida, βρίσκεται σε αδιέξοδο στην κοινότητα Bay Colony.
Το υπερσύγχρονο σπίτι, περιλαμβάνει δύο αποβάθρες σκαφών, σπα, γυμναστήριο και κύρια κρεβατοκάμαρα 1.600 τετραγωνικών ποδιών.
Οι φόροι ακίνητης περιουσίας για το αρχοντικό εκτιμάται ότι θα είναι 83.400 δολάρια ετησίως.

Ο Μέσι υπέγραψε ένα πρωτοφανές συμβόλαιο 2,5 ετών με την Ίντερ Μαϊάμι νωρίτερα φέτος, το οποίο φημολογείται ότι είναι ύψους έως και 150 εκατομμύρια δολάρια συνολικά, συμπεριλαμβανομένου του μισθού του, του μπόνους υπογραφής και των συμφωνιών διαμοιρασμού των εσόδων με την Apple και την Adidas.

Εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων
Ο Μέσι, κατατάχθηκε δεύτερος στη φετινή λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές από το Forbes με εκτιμώμενα κέρδη 130 εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ του Μαΐου του 2022 και του 2023. Η νέα έπαυλη είναι απλώς η τελευταία προσθήκη στο εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων του – επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, πλήρωσε 7,3 εκατομμύρια δολάρια για ολόκληρο τον ένατο όροφο στο Regalia του Sunny Isles Beach της Φλόριντα.
Επιπλέον, έχει στην κατοχή του ένα κτήμα 7 εκατομμυρίων δολαρίων κοντά στη Βαρκελώνη, ένα διαμέρισμα 5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαϊάμι και ένα ακίνητο με γκαράζ 15 αυτοκινήτων, θέατρο και γυμναστήριο στη γενέτειρά του, το Ροζάριο της Αργεντινής, σύμφωνα με το Architectural Digest.

Η Ζιζέλ
Ο Μέσι δεν είναι ο μόνος σταρ που πρόσφατα ρίζωσε στη Νότια Φλόριντα. Η Ζιζέλ, supermodel και πρώην σύζυγος του Tom Brady, αγόρασε ένα σπίτι στο Southwest Ranches της Φλόριντα για λίγο πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει η Wall Street Journal. Η ιδιοκτησία της, έκτασης 7,5 στρεμμάτων, περιλαμβάνει ένα σπίτι 5.200 τετραγωνικών μέτρων, δύο ιπποδρόμια, μια λίμνη για ψάρεμα και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου πλήρους μεγέθους. Το Southwest Ranches βρίσκεται περίπου 25 μίλια από τη νέα γειτονιά του Μέσι.


Latest News

Η UEFA ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές στο Champions League – Όλα τα δεδομένα
Ποιες επιπρόσθετες αλλαγές εξετάζει η UEFA για το Champions League, μετά το νέο φορμάτ και τη League Phase.

Ο Τι Τζέι Σορτς, οι 450.000 στην Παρί και το «χρυσό» συμβόλαιο που ψάχνει στην αγορά
Ο Τι Τζέι Σορτς απασχολεί τη… μισή Euroleague, μετά την καταπληκτική σεζόν με την Παρί – Πόσα χρήματα παίρνει στη γαλλική ομάδα και πόσα αναμένεται να βρει στην αγορά…

Επίσημο: Ο Ντιαλό ανανέωσε για τρία χρόνια με τη Μονακό
Ο Άλφα Ντιαλό παραμένει και επίσημα στο Μόντε Κάρλο, καθώς η Μονακό ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Μούσα και ένα «χρυσό» deal: «Υπογράφει συμβόλαιο για τρία χρόνια με 10.000.000»
Δημοσίευμα από το εξωτερικό κάνει λόγο για αποχώρηση του Μούσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπογραφή πλουσιοπάροχου συμβολαίου με τη Dubai BC

Γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τα δικαιώματα της Formula 1
Η Formula 1 της Liberty Media αναζητά 150 έως 180 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για το ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα

Ούτε τον βασικό μισθό ο Κάρολ!
Από τα χρυσά συμβόλαια της Premier League στον βασικό μισθό της Γαλλίας: Η απίθανη πορεία του Άντι Κάρολ