Στις 28 Μαρτίου θα συζητηθεί η έφεση κατά της υπ’ αριθμόν 435/2023 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία αφορά την αίτηση περί επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Sato.
Όπως αναφέρει σε σχετική ενημέρωση η εισηγμένη, η συζήτηση της έφεσης κατά της υπ’ αριθμόν 435/2023 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία αφορά την από 19.09.2019 [με αριθμ. καταθ. Δικογρ. 80049/698/2019] αίτηση περί επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης ορίστηκε να συζητηθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών την 28η Μαρτίου 2024.
Η εταιρεία θα συνεχίσει να ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τις περαιτέρω εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της αίτησής της, καταλήγει η ανακοίνωση.

















![Ελαιόλαδο: Με «ρωγμές» το σύστημα ελέγχου – Στο μικροσκόπιο και η Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/11/elaiolado.2023.jpg)

















