Πιστοποίηση από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων (ACI World) για την εφαρμογή σειράς μέτρων και βέλτιστων πρακτικών με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού έλαβαν για μια ακόμη χρονιά τα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Fraport Greece, «παρά τη σταδιακή αποκλιμάκωση των μέτρων κατά της διασποράς του ιού, αρχής γενομένης από το φετινό καλοκαίρι, η Fraport Greece δεν επαναπαύεται και γι’ αυτό τον λόγο προχώρησε στην επαναπιστοποίηση και των 14 περιφερειακών αεροδρομίων που τελούν υπό τη διαχείρισή της».

Βασική προτεραιότητα η απολύμανση όλων των χώρων

«Η Fraport Greece, λοιπόν, συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία και στην ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού, ανεξάρτητα από την συγκυριακή επιδημιολογική εικόνα που επικρατεί ανά περιόδους. Η απολύμανση όλων των χώρων των αερολιμένων εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες του οργανισμού, όπως και η ενίσχυση των ανέπαφων συναλλαγών στα διάφορα σημεία των αεροδρομίων, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς. Παράλληλα, η εταιρεία από την αρχή της πανδημίας έχει επενδύσει σημαντικά στην κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της, με γνώμονα την αποτελεσματική αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων της υγειονομικής κρίσης» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις