Με εντυπωσιακά εγκαίνια και πλήθος κόσμου άνοιξε τις πόρτες του το 1ο Grand Μασούτης της Αττικής στην Γλυφάδα, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 79 & Βενεζουέλας.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., κ. Γιάννης Μασούτης, μαζί με στελέχη της εταιρείας, υποδέχτηκαν πλήθος κόσμου στη γιορτή εγκαινίων του Grand Μασούτης, μέσα σε χριστουγεννιάτικη, γιορτινή ατμόσφαιρα. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, εκπρόσωποι φορέων και ΜΜΕ και συνεργάτες.
Μασούτης: Νέο κατάστημα 1000 τ.μ. στη Λαμία
«Grand Μασούτης» είναι το μοντέλο μεγάλων καταστημάτων της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. που προσφέρουν περισσότερες υπηρεσίες και κωδικούς προϊόντων. Λειτουργούν άλλα 14 Grand Μασούτης σε περιοχές της Ελλάδας που δραστηριοποιείται η εταιρεία, όμως είναι η πρώτη φορά που ανοίγει τέτοιο κατάστημα στην Αττική. Το 1ο Grand Μασούτης της Αττικής είναι η νέα πρόταση που προσφέρει την απόλυτα αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση για όλους. Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε επιφάνεια 2.000 τ.μ., σε δύο επίπεδα, απασχολεί 83 άτομα προσωπικό, διαθέτει 8 ταμεία και άνετο χώρο στάθμευσης με 200 θέσεις πάρκινγκ, καθώς και 14 θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη έμφαση στην εύκολη πρόσβαση και περιήγηση για Α.Μ.Ε.Α., ενώ ακολουθεί υψηλές περιβαλλοντικές προδιαγραφές με βιοκλιματικά στοιχεία.
Χαρακτηριστικά του νέου καταστήματος
Το πρώτο Grand Μασούτης της Αττικής είναι η νέα πρόταση που προσφέρει την απόλυτα αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση για όλους. Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε επιφάνεια 2.000 τ.μ., σε δύο επίπεδα, στα οποία οι καταναλωτές θα βρουν τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων, τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με γεύσεις delicatessen και πολλές προτάσεις, ιχθυοπωλείο με ολόφρεσκα ψάρια κάθε μέρα, ζαχαροπλαστείο και τμήμα έτοιμου φαγητού και sushi, με επιλεγμένο μενού. Ταξίδι στην ποικιλία και τα αρώματα των κρασιών και των ποτών προσφέρει η κάβα που είναι μοναδικά σχεδιασμένη και περιλαμβάνει εξαιρετικές και επιλεγμένες προτάσεις. Επίσης, λειτουργούν τμήμα παντοπωλείου, απορρυπαντικών, χαρτικών, εποχιακών ειδών, παιχνιδιών, ειδών οικιακής χρήσης, ειδών ταξιδιού και ανθοπωλείο.
Το νέο Grand Μασούτης απασχολεί 83 άτομα προσωπικό, διαθέτει 8 ταμεία και άνετο χώρο στάθμευσης με 200 θέσεις πάρκινγκ, καθώς και 14 θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη έμφαση στην άνετη πρόσβαση και περιήγηση για Α.Μ.Ε.Α ενώ ακολουθεί υψηλές περιβαλλοντικές προδιαγραφές με βιοκλιματικά στοιχεία. Συγκεκριμένα, προσφέρει απόλυτα υγιεινό περιβάλλον αγορών και εργασίας, αφού στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται ειδικά φίλτρα που συγκρατούν και εξουδετερώνουν ιούς και βακτήρια. Τα καρότσια και τα καλάθια πελατών είναι από χρησιμοποιημένα ναυτικά δίχτυα και σχοινιά αλιείας και υπάρχει δυνατότητα ανακύκλωσης χαρτιού, μπαταριών, μαγειρικού λαδιού, λαμπτήρων, ηλεκτρικών μικροσυσκευών.
Με το Grand Μασούτης στη Γλυφάδα η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη και ισχυροποιεί την παρουσία της στην Αττική, κάτι που έχει προτεραιότητα στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξής της. Το δίκτυό της αριθμεί συνολικά 391 καταστήματα, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα ανοίξει ακόμα ένα super market στην περιοχή Ψηλά Αλώνια της Πάτρας.
Latest News
Η αντεπίθεση της οικογένειας Φιλίππου στην ιδιωτική ετικέτα
Εκτίναξη κερδών κατά 41% το πρώτο τρίμηνο για τον ελληνικό όμιλο – Πώς κινήθηκαν οι πωλήσεις ΗΠΑ, Ελλάδα, Ιταλία και Ην. Βασίλειο
Οι οκτώ βασικές τάσεις στην ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων - Τι δείχνει έρευνα του ΕΒΕΠ
Στο υψηλότερο επίπεδό από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έφτασε ο πληθωρισμός τροφίμων στην Ευρώπη το 2023
Οι Έλληνες αμφισβητούν την κυριαρχία της Coca – Cola – Η «μάχη» των 400 εκατ. ευρώ
Οι επενδυτικές κινήσεις, οι συμμαχίες και οι νέοι παίκτες - Πώς τα αναψυκτικά περνούν κάτω από το «ραντάρ» του πληθωρισμού
Και χειμώνα και καλοκαίρι - Ο freddo espresso δεν επηρεάζεται από την εποχικότητα
Πώς φτάσαμε σήμερα 7 στους 10 καταναλωτές να προτιμούν freddo espresso καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, ανεξάρτητα από την εποχικότητα
Αλλαγές κορυφής στην «Χήτος» με το βλέμμα στο... Λονδίνο
Ο Νίκος Χήτος ανέλαβε πρόεδρος της Χήτος ενώ την είσοδό του στο διοικητικό συμβούλιο έκανε ο Βασίλης Χήτος στη θέση του αντιπροέδρου
Βίκος – ΕΨΑ: Ένα διαζύγιο που άργησε 12 χρόνια
Πώς μπήκε τέλος στην «παθητική επένδυση» στην ΕΨΑ - Τα μερίδια αγοράς και τα φιλόδοξα σχέδια των δύο εταιρειών
«Βγαίνει» από την ΕΨΑ η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων - Αγοραστής ο Νίκος Καραμούζης
Κρίναμε ότι δεν έχει νόημα η παραμονή μας ως επενδύτές στο σχήμα αυτό, δήλωσε ο πρόεδρος της γιαννιώτικης βιομηχανίας, Πέτρος Σεπετάς
Το πωλητήριο στη Μινέρβα, τα σενάρια και οι 10 μνηστήρες
«Κλείδωσε» η πώληση της υπεραιωνόβιας εταιρείας - Το χρονοδιάγραμμα
Νέες επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ έως το 2030 από τα Ηπειρώτικα Αυγά
Τι περιλαμβάνει το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας έως το 2030 - Πόσα αυγά καταναλώνουν οι Έλληνες
Η Ελληνική Ένωση Καφέ ζητά την κατάργηση του ειδικού φόρου στον καφέ
Συνάντηση της νέας διοίκησης της Ελληνικής Ενωσης Καφέ με τον υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη