Η Pirelli ανακοίνωσε σήμερα ότι προχωρά στην κατασκευή των πρώτου τύπου ελαστικού με περιβαλλοντικά πρότυπα.

Η ιταλική βιομηχανία ελαστικών θα κατασκευάσει τα πρώτα ελαστικά με την έγκριση του FSC για το υβριδικό μοντέλο X5 xDrive45e της BMW.

Το Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών FSE είναι ένας διεθνής μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που θέτει πρότυπα για περιβαλλοντολογικά υπεύθυνη διαχείριση των δασών και την πιστοποίηση των περιβαλλοντικών πολιτικών.

Τα νέα ελαστικά περιέχουν φυσικό καουτσούκ και τεχνητό μετάξι με πιστοποίηση FSC, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Pirelli, προσθέτοντας ότι θα συμβάλουν στην επίτευξη βιώσιμης παραγωγής ελαστικών. «Η πιστοποίηση διαχείρισης δασών επιβεβαιώνει ότι οι φυτείες διαχειρίζονται με τρόπο που διατηρεί την βιοποικιλότητα και ωφελεί τις ζωές των τοπικών κοινωνιών, ενώ διασφαλίζει ότι διατηρεί την οικονομική βιωσιμότητα,» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Green
Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον
Green |

Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον

Γνωρίζουμε πώς να αναπτύξουμε γρήγορα ΑΠΕ και ευέλικτη χωρητικότητα, πώς να επεκτείνουμε και να εκσυγχρονίσουμε τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και πώς να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών για προσιτές τιμές, είπε ο κ. Στάσσης