Ανοδικά κινούνται τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης των μετοχών στη Wall Street, η οποία οδεύει προς τη δεύτερη συνεχόμενη θετική εβδομάδα.

Τα futures που συνδέονται με τον Dow Jones κέρδισαν περίπου 85 μονάδες ή 0,3%. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του S&P 500 σημείωσαν άνοδο 0,3%, ενώ τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του Nasdaq 100 σημείωσαν άνοδο 0,5%.

Για την εβδομάδα, ο S&P 500 και ο Nasdaq ενισχύονται κατά 1,3% και 2,1%, αντίστοιχα. Ο Dow έχει υποχωρήσει οριακά στην εβδομάδα μέχρι σήμερα.

Από τις αρχές Μαρτίου, ο S&P 500 ενισχύεται κατά περισσότερο από 3%, διαγράφοντας τις απώλειές του από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στα τέλη του περασμένου μήνα.

Ράλι κατέγραψαν την Πέμπτη οι αμερικανικές μετοχές, ανακτώντας κάποιες από τις απώλειές τους από την προηγούμενη συνεδρίαση, καθώς η βουτιά των αιτήσεων ανεργίας σε χαμηλό 52 ετών και πλέον, ενίσχυσε την εμπιστοσύνη στην οικονομική ανάκαμψη των ΗΠΑ.

Καταλύτης στην ανοδική πορεία ήταν οι μετοχές που ωφελούνται περισσότερο από την ανάκαμψη της οικονομίας, συμπεριλαμβανομένων των μετοχών τσιπ και υλικών.

O δείκτης S&P 500 ενισχύθηκε κατά 1,43%, στις 4.520,18 μονάδες, ενώ τεχνολογικός Nasdaq Composite κέρδισε 1,94% στις 14.193,05 μονάδες. Ο Dow Jones διαμορφώθηκε στις 34.703,46 μονάδες με άνοδο 1,00%,.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street