Λίγες μόλις ώρες μετά την αποκάλυψη της προσφοράς ύψους 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά του Twitter, ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ, παραδέχεται ότι «δεν είναι σίγουρος» ότι θα μπορέσει πραγματικά να αγοράσει την πλατφόρμα.

Οι δηλώσεις του έγιναν στο πλαίσιο του συνεδρίου TED2022 στο Βανκούβερ, ωστόσο ερωτηθείς αν έχει εναλλακτικό σχέδιο αν η πρότασή του απορριφθεί, ο Ίλον Μασκ υπογράμμισε ότι  έχει «plan B»

Στο ίδιο συνέδριο είπε ότι πιστεύει ότι ο αλγόριθμος του Twitter πρέπει να είναι ανοιχτού κώδικα και να είναι διαθέσιμος στο Github, μια πλατφόρμα που ανήκει στη Microsoft για κοινή χρήση κώδικα για ανάπτυξη λογισμικού.

«Η ύπαρξη μιας δημόσιας πλατφόρμας που είναι μαζικά αξιόπιστη και ευρέως περιεκτική είναι εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον του πολιτισμού», είπε ο Μασκ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Κρις Άντερσον, επιμελητή του Ted Conferences και πρώην συντάκτη του Wired.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μια αρένα χωρίς αποκλεισμούς για την ελευθερία του λόγου», είπε, παρομοιάζοντας το Twitter με μια «de facto πλατεία της πόλης».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Η Σοφία, το διασημότερο ρομπότ στον πλανήτη, μιλά στο in για το μέλλον της ανθρωπότητας και τη… Σαντορίνη
Tεχνητή νοημοσύνη |

Η Σοφία, το διασημότερο ρομπότ στον πλανήτη, μιλά στο in για το μέλλον της ανθρωπότητας και τη… Σαντορίνη

Το ρομπότ Σοφία (σε άπταιστα Ελληνικά) κλήθηκε να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων του in και οι απαντήσεις της παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

AI: Οι 4 μετοχές για όποιον πιστεύει στην επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης
Tεχνητή νοημοσύνη |

Τέσσερις εταιρείες που αναδιαμορφώνουν το τοπίο της τεχνητής νοημοσύνης

Σύμφωνα με την Global X, 4 εταιρείες βοηθούν στην απεικόνιση του ευρύτερου φάσματος επενδυτικών ευκαιριών που είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της τεχνητής νοημοσύνης