LNG: Αυξάνεται η ζήτηση φορτίων – Ανοδικά οι ναύλοι

Ανοδικά κινούνται οι ναύλοι των πλοίων μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου τόσο στη spot αγορά όσο και στις χρονοναυλώσεις

LNG: Αυξάνεται η ζήτηση φορτίων – Ανοδικά οι ναύλοι
Ανοδικά κινούνται οι ναύλοι των πλοίων μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) τόσο στη spot αγορά όσο και στις χρονοναυλώσεις.

Παράλληλα, σύμφωνα με ναυλομεσιτικούς οίκους σημειώθηκε και άνοδος του αριθμού των ναυλώσεων με εννέα πλοία να «κλείνουν» συμφωνίες το διάστημα 9-16 Μαΐου όταν κατά μέσο όρο ανά μήνα κλείνονται 20 συμβόλαια ναύλωσης.

Οι ναύλοι στη spot αγορά για τα σύγχρονα πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου κλείνουν σε επίπεδα της τάξης των 90.000 δολ. ανά ημέρα. Μεσίτες τονίζουν επίσης την έλλειψη χώρων αγκυροβόλησης στους ευρωπαϊκούς τερματικούς σταθμούς για την εκφόρτωση φορτίων καθώς η Ευρώπη αυξάνει τα αποθέματα σε φορτία από τις ΗΠΑ.

OT Originals

Περισσότερα από Ναυτιλία

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο