Παράλληλα, σύμφωνα με ναυλομεσιτικούς οίκους σημειώθηκε και άνοδος του αριθμού των ναυλώσεων με εννέα πλοία να «κλείνουν» συμφωνίες το διάστημα 9-16 Μαΐου όταν κατά μέσο όρο ανά μήνα κλείνονται 20 συμβόλαια ναύλωσης.
LNG: Αυξάνεται η ζήτηση φορτίων – Ανοδικά οι ναύλοι
Ανοδικά κινούνται οι ναύλοι των πλοίων μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου τόσο στη spot αγορά όσο και στις χρονοναυλώσεις






![Ευρώπη: Τα όπλα πάνω από την αγροτική πολιτική [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/06/ot_NATO_army-300x300.png)








![Γροιλανδία: Τι θα κληρονομήσει ο Τραμπ σε περίπτωση απόκτησής της [χάρτης]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/ot_trump_greenland_panama-2.png)











![Ευρώπη: Τα όπλα πάνω από την αγροτική πολιτική [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/06/ot_NATO_army.png)












