Πενήντα συσκευασίες με κοκαΐνη μεικτού βάρους 54,378 κιλών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι του Πειραιά.

Το εμπορευματοκιβώτιο προερχόταν από το λιμάνι Γκουαγιακίλ (Guayaquil) του Εκουαδόρ και είχε ως τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Οι ναρκωτικές ουσίες παραδόθηκαν στη λιμενική Αρχή Πειραιά που διεξάγει την προανάκριση της υπόθεσης, ενώ η αξία τους υπολογίζεται στα 2,3 εκατ. ευρώ.

Στα ψυκτικά μηχανήματα

Σύμφωνα με το αρχηγείο του λιμενικού σώματος στις 24-08-2022 κατά τη διενέργεια έλεγχου στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, από αυτοκινούμενο όχημα x-rayτου Γ’ Τελωνείου Πειραιά, εντοπίστηκε ύποπτη οργανική ουσία στα ψυκτικά μηχανήματα εμπορευματοκιβωτίου.

Ακολούθησε έλεγχος από τελωνειακούς υπαλλήλους του τμήματος δίωξης λαθρεμπορίου του Γ’ Τελωνείου Πειραιά και κλιμακίου στελεχών της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών & Λαθρεμπορίου του αρχηγείου του Λιμενικού όπου εντοπίστηκε η συγκεκριμένη ποσότητα.

Το προαναφερθέν εμπορευματοκιβώτιο τέθηκε υπό στενή παρακολούθηση και στις 25-08-2022, κατόπιν έγκρισης της αρμόδιας εισαγγελικής Αρχής, διενεργήθηκε ελεγχόμενη μεταφορά από στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα