Τα εργαλεία της που κάνουν χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για τους εταιρικούς της πελάτες παρουσίασε σήμερα Τρίτη η Google, τα οποία θα είναι διαθέσιμα επίσης από σήμερα, στην προσπάθειά της να ανέβει στο «άρμα» της ΤΝ και να αποκομίσει κέρδη από τη νέα μεγάλη «τρέλα» που έχει κατακλύσει τον χώρο της τεχνολογίας.

Google: Τα σχέδια για την ηλιακή ενέργεια και οι Χάρτες

Η αποκάλυψη έγινε στο συνέδριο Google Next στο Σαν Φρανσίσκο, όπου η εταιρεία παρουσίασε επίσης μια νέα έκδοση των προσαρμοσμένων ημιαγωγών στην τεχνητή νοημοσύνη και ένα εργαλείο για το υδατογράφημα και την αναγνώριση εικόνων που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Η τιμή της μηνιαίας συνδρομής θα είναι στα 30 δολάρια και είναι η ίδια με αυτή της σουίτας γραφείου με τεχνητή νοημοσύνη «Copilot» της ανταγωνίστριας Microsoft, στην οποία σουίτα περιλαμβάνονται τα λογισμικά Teams και Outlook.

Τα νέα εργαλεία της Google περιλαμβάνουν το «Duet AI in Workspace», το οποίο θα βοηθά τους χρήστες σε όλες τις εφαρμογές της να γράφουν στην εφαρμογή «Docs», να συντάσσουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail και να δημιουργούν προσαρμοσμένα γραφικά στην εφαρμογή «Slides», μεταξύ άλλων.

Η Google έχει εντείνει τις επενδύσεις στη γενετική τεχνητή νοημοσύνη φέτος, καθώς προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά την κυκλοφορία πέρυσι του ChatGPT από την OpenAI, η οποία έχει την στήριξη από τη Microsoft. Μια κυκλοφορία η οποία προκάλεσε «καταιγίδα» στον κόσμο της τεχνολογίας.

«Έχουμε κυκλοφορήσει αυτό το πρόσθετο ως απάντηση στην έντονη ζήτηση των πελατών και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να επεκτεινόμαστε», δήλωσε η Google, προσθέτοντας ότι τα εργαλεία δοκιμάστηκαν από περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες.

Η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει περισσότερες προσφορές τους επόμενους μήνες για άλλα τμήματα πελατών, συμπεριλαμβανομένων των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και των καταναλωτών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tεχνητή νοημοσύνη