Intralot: Προς έκδοση ομολογιακού δανείου έως 130 εκατ. ευρώ

Οι ομολογίες θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του ΧΑ

Intralot: Προς έκδοση ομολογιακού δανείου έως 130 εκατ. ευρώ

Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ύψους, έως 130 εκατ. ευρώ και με ελάχιστο ποσό έκδοσης τα 120 εκατ. ευρώ σχεδιάζει να προχωρήσει η Intralot, η οποία αναμένεται να διαθέσει τις ομολογίες του Ομολογιακού Δανείου μέσω δημόσιας προσφοράς στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση την οποία εξέδωσε, οι ομολογίες θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Στον δείκτη Small Cap του MSCI οι Intrakat και Intralot

Προς τον δείκτη Small Cap του MSCI

Σημειώνεται ότι οι μετοχές της Intralot, αλλά και της Intrakat, εισέρχονται στον δείκτη Small Cap του MSCI, σύμφωνα με την τριμηνιαία αναδιάρθρωση των δεικτών. Οι αλλαγές θα ισχύσουν από 29 Φεβρουαρίου, 2024.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο MSCI Greece Index έχει σχεδιαστεί για να μετρήσει την απόδοση των τμημάτων μεγάλης και μεσαίας κεφαλαιοποίησης της ελληνικής αγοράς. Με τις 10 μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, ο δείκτης καλύπτει περίπου το 85% της αγοράς της Ελλάδας.

Όπως εξηγούν χρηματιστηριακές πηγές στον ot.gr, τόσο στη σημερινή συνεδρίαση, όσο και στις τελευταίες του Φεβρουαρίου, οι συναλλαγές θα επηρεαστούν σημαντικά από αναδιαρθρώσεις θέσεων (rebalancing) λόγω των αλλαγών στους δείκτες των δύο παρόχων, MSCI και FTSE Russell, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για σημαντικές εισροές, οι οποίες μπορεί και να ξεπεράσουν τα 100 εκατ. δολάρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας

Η Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ» (η «Εταιρεία») σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 16ης Απριλίου 2014 και την υπ’ αριθμ. απόφαση 3/347/12.7.2005 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακοινώνει την πρόθεσή της, λαμβανομένων υπόψη και των συνθηκών της αγοράς, να προχωρήσει σε έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ύψους, κατά κεφάλαιο, έως εκατόν τριάντα εκατομμύρια Ευρώ (€130.000.000) και με ελάχιστο ποσό έκδοσης το ποσό των εκατόν είκοσι εκατομμυρίων (€120.000.000), με διάρκεια πέντε (5) έτη, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 59-74 του Ν. 4548/2018 όπως ισχύουν, του άρθρου 14 του Ν. 3156/2003 και λοιπές ισχύουσες διατάξεις (το «Ομολογιακό Δάνειο») και να διαθέσει τις ομολογίες του Ομολογιακού Δανείου (οι «Ομολογίες») μέσω δημόσιας προσφοράς στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα (η «Δημόσια Προσφορά») και να τις εισαγάγει προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη σχετικά με την έκδοση του Ομολογιακού Δανείου με επόμενες ανακοινώσεις της.

OT Originals

Περισσότερα από Business

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο