Στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή συγκαταλέγεται σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Time, η Ιταλίδα πρωθυπουργός τΤζόρτζια Μελόνι.

Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι το 2022, όταν η Μελόνι κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές, «πολλοί σχολιαστές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα της και το πώς θα επηρέαζε την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο».

«Μετά από δύο χρόνια, παραμένει δημοφιλής όχι μόνο στην Ιταλία, όπου η δημοτικότητά της είναι του 41%, παρά την ισχνή οικονομική ανάπτυξη, αλλά και μεταξύ των ηγετών της Δύσης, πολλοί από τους οποίους ενθαρρύνθηκαν από την στήριξη της Μελόνι προς την Ουκρανία», προσθέτει το Time.

Το περιοδικό,, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ αναφέρεται και στις κριτικές που η Τζόρτζια Μελόνι δέχεται στην Ιταλία, σχετικά με «τους αυστηρούς περιορισμούς σε ό,τι αφορά την υποδοχή των μεταναστών».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Κομισιόν: Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία
Επικαιρότητα |

Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία της Κομισιόν

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ΕΛΚ) κλήθηκε να υπεραμυνθεί των πολιτικών της θητείας που φεύγει έχοντας εξ αριστερών της στη σκηνή τον εκπρόσωπο του ακροδεξιού ID Άντερς Βίστισεν