Συναγερμός σήμανε στο Τέξας των ΗΠΑ, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης (τοπική ώρα) σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε σχολείο. Αμερικανικά media κάνουν λόγο για τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες, τρεις μαθητές και έναν ενήλικα.

Το σχολικό συγκρότημα τέθηκε σε lockdown, ενώ μαθητές και προσωπικό φέρεται να είναι κλειδωμένοι στις αίθουσες και τα γραφεία τους.

Σύμφωνα με τις αναφορές των τοπικών ΜΜΕ, υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα σε μαθητές στο δεύτερο όροφο του σχολείου και φαίνεται πως ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι. Ο συγκεκριμένος μαθητής έχει ταυτοποιηθεί ως ο 18χρονος Τίμοθι Τζορτζ Σίμπκινς. Ο οπλισμένος νεαρός διέφυγε και αναζητείται από την αστυνομία, η οποία τον θεωρεί επικίνδυνο.

Την ίδια ώρα ζητήθηκε από τους γονείς να πάνε σε συγκεκριμένη τοποθεσία, όπου θα μεταφερθούν οι υπόλοιποι μαθητές του Λυκείου Timberview με λεωφορεία.

Κλιμάκιο του FBI, από το γραφείο του Ντάλας, μετέβη αμέσως στο σημείο για να βοηθήσει τις έρευνες της αστυνομίας.

Σοκαριστικό βίντεο

Αμέσως μετά την επίθεση, κυκλοφόρησε στα Social Media βίντεο, του οποίου η γνησιότητα δεν έχει επιβεβαιωθεί, που δείχνει την ώρα των πυροβολισμών μαθητές να τρέχουν πανικόβλητοι.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα