Με υπερπροσπάθεια από τη μετοχή του ΟΤΕ και βοήθειες από τον ..πάγκο των ΜΟΗ και ΜΠΕΛΑ, το ΧΑ κατάφερε να περισώσει την παρτίδα, και παρά την κακή εικόνα στις διεθνείς χρηματαγορές.

Έτσι, από το -1,5% του ΓΔ, επετεύχθη μέχρι και προσέγγιση στο αμετάβλητο, με μέτρια συναλλακτική δραστηριότητα και τις τράπεζες να έχουν ουδέτερη στάση, κυρίως ως προς τις πιέσεις που συνετελέσθησαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Στο τέλος της ημέρας, δεν αλλάζει κάτι στην ανάλυση που θέλει το ΓΔ να έχει τις αντιστάσεις στις 810-815 μονάδες, που μόνο πειστική διάσπαση αυτών θα δώσει καλύτερη κίνηση προς τις 840. Η επόμενη στάση στην πτώση φαίνεται στις 770 μονάδες, με τη Wall Street να προσπαθεί να βρει πατήματα και ένα δολάριο να καταγράφει εκ νέου υψηλά 20ετίας έναντι των περισσότερων νομισμάτων. Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα που επιβεβαιώνεται η αξία των 785 μονάδων, που σε εβδομαδιαίο πλάνο αποκτά θέση εξόδου από αγοραστικές θέσεις.

Η κατάσταση στο ενεργειακό σφίγγει περισσότερο τον κλοιό στην ευρωπαϊκή επικράτεια, και μένει να δούμε πόσες άμυνες μπορεί να βγάλει πια το μικρό αισιόδοξο μέρος των επενδυτών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News