Την διεθνή Ημέρα της Γυναίκας πιο γιορτάζεται σήμερα 8 Μαρτίου, τίμησε με πρωτοβουλίες της υπέρ των γυναικών η ναυτιλιακή εταιρεία Neptune Lines της προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνας Τραυλού.

Η «καπετάνισσα» της Neptune Lines τόνισε ιδιαίτερα σε δήλωση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την δέσμευση της εταιρείας στην σφυρηλάτηση της ισότητας των γυναικών.

ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ: 100 Υποτροφίες για σπουδές-Στηρίζει τη νέα γενιά

Αναλυτικότερα όπως αναφέρει στην ανάρτηση της η Neptune Lines, «σήμερα γιορτάζουμε, την Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, μια παγκόσμια ημέρα που γιορτάζει τα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά και πολιτικά επιτεύγματα των γυναικών, αναφέρει η Neptune Lines σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με την ευκαιρία της ημέρας, η Neptune Lines, ένωσε τις δυνάμεις της  για άλλη μια φορά με την οργάνωση Women On Top, ένα οργανισμό για την επαγγελματική και οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην εργασία και πραγματοποίησε ένα εργαστήριο αποκλειστικά για τους γυναίκες υπαλλήλους της. Αυτή τη φορά το εργαστήριο επικεντρώθηκε στην αυτοπεποίθηση, ένα θέμα που αφορά ιδιαίτερα την πλειοψηφία των γυναικών που εργάζονται, παγκοσμίως.

Η κουλτούρα της εταιρείας

Στη Neptune Lines, ποικιλομορφία ισότητα και ενσωμάτωση είναι τρεις έννοιες που αποτελούν  στρατηγική προτεραιότητα και, ως εκ τούτου, υποστηρίζονται ενεργά μέσω σχετικών πρωτοβουλιών της εταιρείας. Είμαστε περήφανοι και εκτιμούμε τα μέλη των γυναικών μας επί του σκάφους και στην ξηρά, που δίνουν την καλύτερη μέρα και την αλλαγή της οδήγησης στην εταιρεία μας, αναφέρεται στην ανάρτηση».

Επίσης η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Neptune Lines Μελίνα Τραυλού δήλωσε: «Η σφυρηλάτηση της ισότητας των γυναικών είναι ένα ορόσημο για την κουλτούρα της Neptune Lines. Με τα χρόνια, δεσμευόμαστε να προωθήσουμε την ισότητα των φύλων στο χώρο εργασίας, την αγορά και την κοινότητα. Ενεργούμε και συνεργαζόμαστε για να αγκαλιάσουμε την ισότητα».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία