Την έναρξη της συνεργασίας της με τον παγκόσμιο λιανεμπορικό κολοσσό SPAR ανακοίνωσε  διοίκηση της εταιρείας Φαιστός. Η εταιρεία Φαιστός ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1982 και δραστηριοποιείται σε Κρήτη και νησιά του νότιου Αιγαίου.

Ο κολοσσός SPAR εξυπηρετεί καθημερινά 13 εκατομμύρια καταναλωτές, σε πάνω από 12 χιλιάδες καταστήματα σε 44 χώρες ισχυροποιώντας ανεξάρτητους λιανέμπορους οι οποίοι παράλληλα διατηρούν τον τοπικό χαρακτήρα τους.

Οι «χρυσές δουλειές» του Airbnb, στα δικαστήρια (ξανά) για την φέτα και τι νέο ετοιμάζει η Spar στην Ελλάδα

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την έναρξη της συνεργασίας μας με την SPAR, κορυφαία εταιρία του κλάδου τροφίμων και ειδών super market. Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα προόδου, καθώς αποκτούμε πρόσβαση σε τεχνογνωσία εφοδιαστικής αλυσίδας φιλικής προς το περιβάλλον, υιοθετούμε βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης αποθεμάτων και εξοικονόμησης κόστους, με στόχο την ικανοποίηση του καταναλωτή τόσο σε όρους ποιότητας όσο και τιμής» σχολίασε ο πρόεδρος της ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ Κωνσταντίνος  Μπαγορδάκης και πρόσθεσε:

«Τα καταστήματα μας αποκτούν πλέον διεθνή αναγνωρισιμότητα, η οποία θα βοηθήσει τους επισκέπτες του νησιού να έρθουν σε άμεση επαφή με τις τοπικές επιχειρήσεις και τα κρητικά αγαθά ενώ παράλληλα θα δώσει στους ντόπιους καταναλωτές την πρόσβαση σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αρίστης ποιότητας. Τα πρώτα καταστήματα, αυτά των τουριστικών περιοχών του νησιού, με τα νέα σήματα ΦΑΙΣΤΟΣ-SPAR βρίσκονται ήδη στη φάση του remodeling και θα είναι στη διάθεση του κοινού έως τα μέσα Απριλίου¬.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις