Σε αλλαγή του οικονομικού της διευθυντή προχώρησε η Αγροτικός Οίκος Σπύρου, όπως ανακοίνωσε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τη θέση του επικεφαλής των οικονομικών της εταιρείας αναλαμβάνει ο Απόστολος Ζάννας. Επίσης σε ξεχωριστή ανακοίνωση η εισηγμένη έκανε γνωστό ότι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρειάς όρισε ως έα υπεύθυνη για την ενημέρωση των μετόχων και των εταιρικών ανακοινώσεων τη Βασιλική Τσιουμπρή.

Αναλυτικότερα:

«Η Ανώνυμη Εταιρεία “Αγροτικός Οίκος Σπύρου ΑΕΒΕ” ανακοινώνει σύμφωνα με το άρθρο 2 της απόφασης 3/347/12.7.2005 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι ο κ. Aπόστολος Ζάννας αναλαμβάνει καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή. Ο κ. Ζάννας είναι πτυχιούχος του Ναυτιλιακού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στη Χρηματοοικονομική & Τραπεζική Διοικητική, καθώς και στο Risk Management. Έχει εργαστεί σε ανώτατες θέσεις οικονομικών διευθύνσεων ελληνικών εταιρειών αποκτώντας πολυετή εμπειρία σε σημαντικούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας. Η Διοίκηση της εταιρείας καλωσορίζει τον κ. Ζάννα και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Ορισμός υπευθύνου Μονάδας Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων

«Η ανώνυμη εταιρεία ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ Α.Ε.Β.Ε., στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου περί Εταιρικής Διακυβέρνησης, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό και τις εποπτικές αρχές, ότι σύμφωνα με την από 02/05/2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ως νέα Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων από την 02/05/2023 ορίστηκε η κ. Βασιλική Τσιουμπρή με στοιχεία επικοινωνίας ως ακολούθως: τηλ. 210 3497500, email: legal@spirou.gr».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις