Σε συζητήσεις για την ομαδοποίηση των υπηρεσιών τους στο streaming και την προσφορά τους με έκπτωση, έχουν προβεί η Apple και η Paramount Global, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Οι εταιρείες έχουν προχωρήσει σε συνομιλίες για την ανάπτυξη μιας συνδυασμένης προσφοράς των Paramount+ και Apple TV+ που θα κοστίζει λιγότερο από την εγγραφή και στις δύο υπηρεσίες ξεχωριστά, ανέφερε η WSJ, επικαλούμενη άτομα που γνωρίζουν τις συζητήσεις.

Μια συνεργασία μεταξύ των δύο αντίπαλων κολοσσών του streaming θα μπορούσε πιθανότατα να βοηθήσει στην προσέλκυση πελατών σε μια περίοδο όπου αντιμετωπίζουν υψηλότερα κόστη για τα πάντα, από τα τρόφιμα μέχρι τα ηλεκτρονικά είδη.

Αγωγή κατά της Paramount για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων – Ζητείται υψηλή αποζημίωση

Στα σκαριά και άλλες αμοιβαίες συνεργασίες στις υπηρεσίες ροής

Η Verizon σχεδιάζει επίσης να προσφέρει τις υποστηριζόμενες από διαφημίσεις εκδόσεις του Netflix και των υπηρεσιών ροής Max της Warner Bros Discovery για περίπου 10 δολάρια τον μήνα συνδυαστικά αντί για περίπου 17 δολάρια, όπως είχε αναφέρει μια πηγή σε γνώση του θέματος, τον περασμένο μήνα, στο Reuters.

Η εφαρμογή παράδοσης ειδών παντοπωλείου Instacart ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι συνεργάστηκε με την Peacock της NBCUniversal για να παρέχει την υπηρεσία streaming χωρίς επιπλέον κόστος σε όλους τους συνδρομητές της στις ΗΠΑ.

Οι συνομιλίες μεταξύ της Apple και της Paramount βρίσκονται σε πρώιμα στάδια και δεν είναι σαφές ποια μορφή θα μπορούσε να πάρει μια οριστική συμφωνία τους, κατέληξε το ρεπορτάζ της WSJ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Eurolife FFH – LTIMindtree: Μνημόνιο συνεργασίας για τη δημιουργία Gen AI και Digital Hubs
Tεχνητή νοημοσύνη |

Eurolife FFH – LTIMindtree: Μνημόνιο συνεργασίας για τη δημιουργία Gen AI και Digital Hubs

Η συνεργασία θα επιτρέψει την υιοθέτηση ψηφιακών λύσεων και τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης, σε μεγάλη κλίμακα, στον ασφαλιστικό, τραπεζικό, ναυτιλιακό και κατασκευαστικό κλάδο