Οι τεχνολογικές εξελίξεις επιτάσσουν την εναρμόνιση των επιχειρήσεων σε περιβάλλον ψηφιοποίησης, γι’αυτό και η Alpha Bank παρέχει λύσεις και εργαλεία που διευκολύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και τις θέτουν στο επίκεντρο του σήμερα.

Το Alpha Business Banking παρέχει στον επιχειρηματία όλες τις λειτουργικότητες που θα διευκολύνουν τις καθημερινές συναλλαγές και πληρωμές της επιχείρησής του, με ευκολία, ταχύτητα και την ασφάλεια που εγγυώνται οι βέλτιστες διεθνείς πρακτικές ηλεκτρονικών υπηρεσιών, οι οποίες εφαρμόζονται στο myAlpha Web για Επιχειρήσεις.

Είναι σχεδιασμένο ώστε όλη η διαδικασία να στηρίζεται σε απλά βήματα. Ο ενδιαφερόμενος, έχει τη δυνατότητα από τον δικό του χώρο να εκμεταλλευτεί τα ψηφιακά εργαλεία που  προσφέρει το Alpha Business Banking για ακόμα πιο άμεσες και εύκολες καθημερινές συναλλαγές.

Τι δυνατότητες παρέχει το Alpha Business Banking;

Online Διαχείριση Εταιρικών Λογαριασμών

Μπορεί κανείς να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο των εταιρικών του λογαριασμών, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει ενεργή συνδρομή στο myAlpha Web για Επιχειρήσεις, ώστε να βλέπειανά πάσα στιγμή τα διαθέσιμα των λογαριασμών του και τις κινήσεις της επιχείρησής του.

Ακόμη, μπορεί πλέον, ο επιχειρηματίας, να μετατρέψε τα έγχαρτα statements σε ηλεκτρονικά (e-statements) για να ενημερώνεται άμεσα, μέσω email, για την έκδοση του αντιγράφου κινήσεων του λογαριασμού του και να διατηρεί ηλεκτρονικό αρχείο στο ασφαλές περιβάλλον του web banking, μειώνοντας έτσι το οικολογικό αποτύπωμα της επιχείρησης.

Εκτέλεση Πληρωμών και Εμβασμάτων

Παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς χρηματικών ποσών ψηφιακά σε τράπεζες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό μέσα από το myAlpha Web για Επιχειρήσεις, εξοικονομώντας χρόνο στις καθημερινές συναλλαγές, ορίζοντας επαναλαμβανόμενες μεταφορές και προγραμματίζοντας την αποστολή εμβασμάτων σε μελλοντική ημερομηνία. Με αυτόν τον τρόπο, ο επιχειρηματίας διευκολύνεται στην εκτέλεση πλήθους τακτικών πληρωμών, όπως είναι η εταιρική μισθοδοσία και η εξόφληση εισαγωγών.

Επιπλέον, μπορούν να πραγματοποιηθούν μαζικές πληρωμές με τη χρήση ηλεκτρονικού αρχείου και να αυτοματοποιηθούν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες.

Alpha Mass Payments 

Ευκολία και ταχύτητα στη μετατροπή συναλλάγματος

Με την υπηρεσία Web FX για Επιχειρήσεις, καλύπτεται η ανάγκη της επιχείρησης σε συνάλλαγμα, από οπουδήποτε. Μόλις μία ψηφιακή διαδικασία παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στις ισοτιμίες που ισχύουν σε πραγματικό χρόνο και μετατροπής οποιουδήποτε ποσού έως 300.000 USD.

Η συναλλαγή ολοκληρώνεται online μέσα από το myAlpha Web για επιχειρήσεις, χωρίς να χρειάζεται επίσκεψη σε κατάστημα της τράπεζας.

Υπηρεσία Web FX για επιχειρήσεις 

Πληρωμή Οφειλών Χωρίς Επίσκεψη σε Κατάστημα

Με το Alpha Business Banking πραγματοποιούνται άμεσα και εύκολα οι πληρωμές των δανείων της εταιρείας, από τον χώρο του ενδιαφερόμενου. Μπορεί ακόμη να προγραμματιστεί η πληρωμή για μελλοντική ημερομηνία, οργανώνοντας καλύτερα τις καθημερινές διαδικασίες της επιχείρησης.

Επιπλέον, μπορεί κανείς να αποθηκεύσει τις πληρωμές  στον υπολογιστή του, ώστε να έχει πλήρη εικόνα των κινήσεων που πραγματοποίησε ανά πάσα στιγμή.

Πληρωμή δανείων μέσα από την εταιρική myAlpha Web συνδρομή

Υψηλές αποδόσεις για τα διαθέσιμα της επιχείρησής σας, μέσα από το myAlpha Web για Επιχειρήσεις

Η Alpha Online Προθεσμιακή, δίνει τη δυνατότητα αποτελεσματικής αξιοποίησης των διαθεσίμων της επιχείρησης και εξασφάλισης υψηλών αποδόσεων εύκολα, γρήγορα και άμεσα, από οπουδήποτε.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις