Με ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) έκανε γνωστή την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των συνοριακών τελωνειακών Κακαβιάς και Κρυσταλλοπηγής.
Πιο συγκεκριμένα, η ΑΑΔΕ, με σκοπό την περαιτέρω διευκόλυνση του εμπορίου και την ομαλή διεξαγωγή των εμπορευματικών ροών μεταξύ Ελλάδος -Αλβανίας, επεκτείνει το ωράριο λειτουργίας των συνοριακών Τελωνείων Κακαβιάς και Κρυσταλλοπηγής.
Συγκεκριμένα, από Τρίτη 14/10/2025 επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας για τα κενά Φορτηγά Οχήματα:
- από ώρα 22:00 σε 00:00 για την καλοκαιρινή περίοδο (1/4 έως 31/10),
- από ώρα 21:00 σε 23:00 για τη χειμερινή περίοδο (1/11 έως 31/3).







![Καύσιμα: Γιατί αργούν να πέσουν οι τιμές στη βενζίνη [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/03/kaysima-2.jpg)

























![Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση – Μικρότερες δόσεις και ταχύτερη αποπληρωμή [πίνακες και παραδείγματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/06/ot_shadow_bank_euros-1024x600-1.png)



