Η Whirlpool προσφέρει στους εργαζόμενους 1.000 δολάρια για να εμβολιαστούν κατά της Covid-19.

Το νέο κίνητρο για εμβόλια, που επιβεβαιώθηκε από την Whirlpool στο CNN, καταδεικνύει τους τρόπους με τους οποίους επιχειρεί η επιχειρηματική Αμερική να πείσει τους εργαζόμενους που διστάζουν να κάνουν εμβόλια.

Το μπόνους εμβολίου έρχεται, την ώρα που η κυβέρνηση Μπάιντεν ετοιμάζει έναν κανόνα έκτακτης ανάγκης που θα απαιτήσει από μεγάλες εταιρείες, όπως η Whirlpool, να διασφαλίσουν ότι όλο το εργατικό δυναμικό τους είναι εμβολιασμένο. Αξιωματούχοι του Μπάιντεν λένε ότι οι εταιρείες που δεν συμμορφώνονται μπορεί να αντιμετωπίσουν πρόστιμα έως και 14.000 δολάρια ανά παράβαση.

Η Whirlpool προσέφερε ήδη στους υπαλλήλους ένα μικρότερο κίνητρο εμβολίου, αλλά το αύξησε στα 1.000 δολ. την περασμένη εβδομάδα.

Ο Τσαντ Παρκς, εκπρόσωπος της εταιρείας, είπε ότι το ενισχυμένο επίδομα εμβολίου θα ισχύει για εργαζόμενους που είχαν προηγουμένως εμβολιαστεί καθώς και για νεοεμβολιασμένους.

«Η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων μας παραμένει η κορυφαία προτεραιότητά μας», ανέφερε η Whirlpool σε ανακοίνωσή της. «Καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτής της πανδημίας εργάστηκαν ακούραστα για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές μας, οι οποίοι εξαρτώνται από τα προϊόντα μας περισσότερο από ποτέ για να καθαρίσουν, να μαγειρέψουν και να παρέχουν σωστή αποθήκευση τροφίμων και φαρμάκων στα σπίτια τους και εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να παραδώσουμε».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή