Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Ίλον Μασκ πώλησε μετοχές αξίας 16,4 δισ. δολαρίων από τις αρχές Νοεμβρίου, όταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο ρώτησε τους χρήστες στο Twitter, σχετικά με πώληση ποσοστού 10% των μετοχών του στην Tesla.

Ο δισεκατομμυριούχος πούλησε χθες άλλες 934.090 μετοχές για 1,02 δισεκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να πληρώσει φόρους για την άσκηση των δικαιωμάτων που έχει σχετικά με το μετοχικό χαρτοφυλάκιο του, σύμφωνα με έγγραφα των αρμοδίων υπηρεσιών χρηματιστηριακής εποπτείας στις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 Νοεμβρίου, ο Μασκ ζήτησε από τις λεγεώνες των οπαδών του στο Twitter να ψηφίσουν εάν έπρεπε ή όχι να πουλήσει το 10% των μετοχών που κατέχει στην Tesla.

Έδωσε στους δεκάδες εκατομμύρια ακολούθους του την επιλογή να ψηφίσουν «Ναι» ή «Όχι» και είπε ότι θα τηρήσει τα αποτελέσματα, με όποιο τρόπο κι αν πήγαινε η δημοσκόπηση. Η εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης του Twitter είπε ότι περίπου 3,5 εκατομμύρια απάντησαν, με το 57,9% να ψηφίζει «Ναι».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Η συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν σε σταυροδρόμι
Διεθνή |

Η συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν σε σταυροδρόμι

Η διαπραγμάτευση για την επανεκκίνηση της συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο - Γιατί το Ιράν θέλει τη συμφωνία - Η εμπλοκή γύρω από τους «Φρουρούς της Επανάστασης»