Η Back Market, το γαλλικό ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για μεταχειρισμένες και ανακαινισμένες ηλεκτρονικές συσκευές, ανακοίνωσε ότι έκλεισε επενδυτική συμφωνία ύψους 510 εκατομμυρίων δολαρίων.

Με αυτό το ποσό η συνολική αξία της εταιρείας ανέρχεται πλέον στα 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Back Market «η νέα χρηματοδότηση θεμελιώνει τη θέση της εταιρείας σαν κορυφαίο marketplace ανακαινισμένων ηλεκτρονικών συσκευών, με πάνω από 6 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως».

Η τελευταία επένδυση που προσέλκυσε η γαλλική εταιρεία προήλθε από την Sprints Capital, επενδυτική εταιρεία με έδρα στο Λονδίνο, μαζί με τις γαλλικές επενδυτικές Eurazeo, Aglae, General Atlantic και Generation Investment Management.

Η Back Market, με παρουσία και στην Ελλάδα, γνωστοποίησε ότι θα εκμεταλλευθεί την πρόσθετη χρηματοδότηση ώστε να καταστήσει τη λογική επαναχρησιμοποίησης ηλεκτρονικών συσκευών σε μια κυρίαρχη επιλογή των καταναλωτών, εκμεταλλευόμενη τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για τέτοιου είδους προϊόντα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή