Η General Motors τερματίζει το «Marketplace», την εφαρμογή που επέτρεπε στους οδηγούς να παραγγέλνουν και να πληρώνουν για αγαθά και υπηρεσίες όπως βενζίνη ή καφές Starbucks μέσω του οχήματός τους.

Η GM είχε υψηλές προσδοκίες για το app όταν κυκλοφόρησε στα τέλη του 2017, αλλά h ανταπόκριση ήταν πολύ χαμηλή

Η αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να διακόψει τη λειτουργία της Marketplace από τον επόμενο μήνα μετά από μια πρόσφατη αξιολόγηση των υπηρεσιών της, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της GM, Stephanie Obendorfer.

«Αξιολογούμε τακτικά τις υπηρεσίες μας για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουν την καλύτερη εμπειρία στα μέλη μας. Σε αυτό το πνεύμα, αποφασίσαμε να διακόψουμε τις υπηρεσίες μας στο Marketplace», ανέφερε η GM σε email που εστάλη στους ιδιοκτήτες οχημάτων την Παρασκευή.

Από τότε που κυκλοφόρησε, το Marketplace προσφέρθηκε στη γκάμα οχημάτων Buick, Cadillac, Chevrolet και GMC της GM στις ΗΠΑ μέσω των συστημάτων infotainment τους.

Ο Obendorfer αρνήθηκε να συζητήσει τα ποσοστά χρήσης, αλλά ένας μηχανικός μετά την έναρξη της λειτουργίας περιέγραψε ποσοστά ενεργών χρηστών στις «χιλιάδες» από τα εκατομμύρια οχήματα.

Η δωρεάν τεχνολογία περιελάμβανε συνεργασίες με αντιπροσώπους για ραντεβού και κουπόνια εξυπηρέτησης, μεταξύ άλλων με Shell και ExxonMobil για φυσικό αέριο και Starbucks.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία