Στο… σφυρί βγάζει το πολυτελές σπίτι της στο Μαλιμπού η ηθοποιός Εμα Στόουν έναντι 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πρόκειται για μια άνετη κατοικία των μέσων του 20ου αιώνα, καθώς χτίστηκε το 1958, η οποία διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια.

Η Στόουν και ο σύζυγός της, κωμικός και σκηνοθέτης, Ντέιβ ΜακΚάρι, αγόρασαν και ανακαίνισαν το ακίνητο το 2018, σύμφωνα με το Architectural Digest. Τέσσερα χρόνια αργότερα, συγκαταλέγεται στη λίστα των πωλήσεων του Sotheby’s International Realty.

Με βάση τις λεπτομέρειες της καταχώρισης, η κατοικία έχει επιφάνεια περίπου 160 τετραγωνικών μέτρων, με άπλετο φυσικό φωτισμό και εκπληκτική θέα στον ωκεανό.

Η ήσυχη κύρια κρεβατοκάμαρα έχει παράθυρα από την οροφή μέχρι το δάπεδο με θέα στον Ειρηνικό και μια κεκλιμένη οροφή, δημιουργώντας μια ονειρική ατμόσφαιρα.

Το σπίτι περιλαμβάνει αίθουσα αναψυχής, στούντιο τέχνης και τραπεζαρία και διαθέτει ευάερη ανοιχτή κουζίνα και σαλόνι με ζεστό λευκό κεντρικό τζάκι.


Το σπίτι βρίσκεται στο τέλος ενός αδιέξοδου και περιβάλλεται από ευκάλυπτους, γιούκες και μπλε αγαύες, σε μια έκταση πάνω από τρία στρέμματα, δίπλα στη θάλασσα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία
Business of Sport |

Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στους «8» του Conference League και με βάση την φετινή τους πορεία από το καλοκαίρι και τα προκριματικά, αυτά είναι τα χρήματα που έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής.

Γιάννης Καλαϊτζάκης (Μασούτης): «Στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες, εστιάζουμε στις μειωμένες τιμές»
Επιχειρήσεις |

Καλαϊτζάκης (Μασούτης): «Στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες, εστιάζουμε στις μειωμένες τιμές»

Στη σημασία που αποδίδει η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στις τοπικές κοινωνίες αλλά και τη προσπάθεια για καλύτερες τιμές αναφέρεται μιλώντας στον «ΟΤ», ο Marketing Director της εταιρίας