Συνεχίζει τις παραλαβές νεότευκτων πλοίων η  ναυτιλιακή εταιρεία Thenamaris, συμφερόντων του Νικόλα Μαρτίνου. Πρόσφατα ενέταξε στον στόλο της το δεξαμενόπλοιο τύπου MR2 «St Nicholas», μεταφορικής ικανότητας 50.291 dwt, το οποίο κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Hyundai Vietnam Shipbuilding.

Να σημειωθεί ότι είναι το τρίτο MR2 tanker που εντάσσει στον στόλο της η ναυτιλιακή εταιρεία την τρέχουσα χρονιά, καθώς νωρίτερα παρέλαβε από το ίδιο ναυπηγείο τα «Seadrive» και «Seapromise».

Επίσης, εφέτος παρέλαβε και το ιαπωνικό VLCC «Seaduchess», χωρητικότητας 310.000 dwt, αλλά και τα LPG carriers «Seagemini» και «Seateam», μεταφορικής ικανότητας 38.000 κυβικών μέτρων το καθένα, τα οποία ναυπηγήθηκαν στη νοτιοκορεάτικη γιάρδα Hyundai Mipo. Εντός του 2022 η Thenamaris αναμένεται να παραλάβει δύο ακόμη δεξαμενόπλοια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
Στυλιανίδης: «Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ανάλογο, ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων από ό,τι ήταν πέρυσι»
Ακτοπλοΐα |

«Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων», λέει ο Στυλιανίδης

Η απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Κωνσταντίνου – Βασίλειου Μεταξά