Συνεχίζονται τα συλλυπητήρια μηνύματα στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, από ξένους διπλωμάτες, οι οποίοι εκφράζουν την συμπαράστασή τους προς τον ελληνικό λαό για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Στον κ. Δένδια τηλεφώνησε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, ο οποίος εξέφρασε ειλικρινή συλλυπητήρια για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Νίκος Δένδιας ευχαρίστησε τον ομόλογό του για την συμπαράσταση στον ελληνικό λαό σε αυτές τις στιγμές πένθους.

Αλληλεγγύη στην Ελλάδα από τη διεθνή κοινότητα

Την αλληλεγγύη τους στην Ελλάδα εξέφρασαν πολλοί ξένοι ηγέτες, ενώ ο Νίκος Δένδιας δέχθηκε τηλεφωνήματα από πολλούς ομολόγους του, οι οποίοι δήλωσαν την συμπαράστασή τους στη χώρα μας για την εθνική τραγωδία, μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι κυματίζουν μεσίστιες την Τετάρτη οι σημαίες της ΕΕ στα κτίρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

«Με απόφαση της προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, από τώρα οι σημαίες της Ένωσης μεσίστιες σε όλα τα κτίρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Η Ευρώπη πενθεί με τους Έλληνες», ανέφερε μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα