Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς ανακοινώνει την αναβολή της διοργάνωσης της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, λόγω των δυσμενών προβλέψεων για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν και της αντίστοιχης ακύρωσης των εκδηλώσεων/δράσεων που θα την πλαισίωναν.

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Ζητά επιπλέον μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Τι είχε προγραμματιστεί

Η  καθιερωμένη πλέον επίδειξη μόδας, αναμενόταν να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στις 20:30, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, καθώς και η «Γαλάζια Νύχτα», την Παρασκευή 2 Ιουνίου, την οποία διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ημερών Θάλασσας 2023.

Στόχος των διοργανώσεων ήταν η ενίσχυση και τόνωση της αγοραστικής κίνησης των πειραϊκών επιχειρήσεων.

Λαμπερό fashion show στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου

Σε ένα λαμπερό fashion show, το οποίο  είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, τα καταστήματα του Πειραιά θα παρουσίαζαν τις τάσεις της μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2023.

Το show, θα πλαισιωνόταν από επαγγελματίες μοντέλα, μουσική και χορευτικά δρώμενα.

«Γαλάζια Νύχτα» για δεύτερη χρονιά

Η «Γαλάζια Νύχτα», για δεύτερη χρονιά, αναμενόταν να πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 2 Ιουνίου, με τα καταστήματα της πόλης, να παραμένουν ανοιχτά έως τις 23:00, αλλά και με «γαλάζιες τιμές», μοναδικές προσφορές, street events και πολλές εκπλήξεις για τους Πειραιώτες και τους επισκέπτες της πόλης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις