Για πρώτη φορά στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετέχει η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023, με στόχο τη στρατηγική αναβάθμιση και ανάπτυξη δράσεων εξωστρέφειας και προβολής του έργου της τόσο στους εμπλεκόμενους με τα τυχερά παίγνια φορείς όσο και στο ευρύ ελληνικό κοινό και τους διεθνείς επισκέπτες της έκθεσης.

87η ΔΕΘ: 1.500 εκθέτες,18 διεθνείς συμμετοχές

Σε ένα μεγάλο περίπτερο στο χώρο της έκθεσης, στελέχη της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων θα υποδεχθούν και θα ενημερώσουν τους εκπροσώπους της πολιτείας, τους πολίτες αλλά και τους εκπροσώπους της επιστημονικής κοινότητας για το ρόλο της Αρχής στον έλεγχο και την εποπτεία των παιγνίων στην Ελλάδα, την αποτελεσματική προστασία του κοινωνικού συνόλου και των παικτών και τη διασφάλιση του δημοσίου και κοινωνικού συμφέροντος, με όσα επισημαίνονται σε σχετική ανακοίνωση.

Για πρώτη φορά στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και η Επιτροπή Ανταγωνισμού

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού συμμετέχει για πρώτη φορά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο:

  • Την υπεύθυνη ενημέρωση των επισκεπτών, καταναλωτών & επιχειρηματιών, για το Δίκαιο του Ανταγωνισμού καθώς και για τις αρμοδιότητες της Αρχής.
  • Την άμεση επαφή εκπροσώπων επιχειρήσεων και φορέων με τους κλαδικούς Διευθυντές της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού για ενημέρωση για θέματα που τους απασχολούν και άπτονται του Δικαίου του Ανταγωνισμού (τυχόν παράπονα, καταγγελίες, συμβουλές κ.α.) , μέσω της οργάνωσης θεματικών ημερών.
  • Την προώθηση του Sandbox Βιώσιμης ανάπτυξης, του πρωτοποριακού αυτού εργαλείου που έχει δημιουργηθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού με στόχο την ενίσχυση της καινοτομίας και της θετικής συνεισφοράς στο δημόσιο συμφέρον. Πρόκειται για ένα προστατευμένο περιβάλλον που δημιουργήθηκε από την ΕΑ και ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες υπέρ της βιώσιμης ανάπτυξης.
  • Την προώθηση των εργαλείων whistleblowing – ανώνυμης παροχής πληροφοριών για επιχειρήσεις και αναθέτουσες αρχές.
  • Την άμεση επαφή με την Ακαδημαϊκή κοινότητα της χώρας και δη της Βόρειας Ελλάδας παρέχοντας την ευκαιρία σε φοιτητές και νέους επιστήμονες να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για την Επιτροπή Ανταγωνισμού.
  • Την προώθηση του έργου της Αρχής στο ευρύ κοινό με διαμοιρασμό QR codes για τα έντυπα και τις δημοσιεύσεις της ΕΑ (Οδηγοί, Κλαδικές Έρευνες, Μελέτες κ.α.)
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία
Επίδομα γένννησης: Τη Μ. Τρίτη 30 Απριλίου καταβάλλονται τα αναδρομικά σε 58.912 μητέρες
Οικονομία |

Πότε πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης σε 58.912 μητέρες

Το επιπλέον ποσό που προκύπτει μετά την αύξηση του επιδόματος γέννησης, καταβάλλεται στις δικαιούχους χωρίς αυτές να υποβάλλουν νέα αίτηση ή  προβούν σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια