Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ με τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), ενεργοποιείται μια πρωτοβουλία προς όφελος των εγκατεστημένων επιχειρήσεων  του Επιχειρηματικού Πάρκου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, ο ΟΣΕΘ πρόκειται να επεκτείνει το συγκοινωνιακό του δίκτυο, εντάσσοντας σε αυτό και το Επιχειρηματικό Πάρκο της Θεσσαλονίκης.

Στην παρούσα φάση, εντός του Πάρκου λειτουργούν περίπου 700 επιχειρήσεις, οι οποίες, με την επέκταση της Δημόσιας Συγκοινωνίας, θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούν τις ανάγκες μετακίνησης των εργαζόμενων τους.

Για τον υπολογισμό των συνολικών αναγκών και τη βέλτιστη ένταξη της περιοχής του Επιχειρηματικού Πάρκου (ΕΠ) Θεσσαλονίκης στο σύστημα εξυπηρέτησης και του συγκοινωνιακού έργου του ΟΣΕΘ, έχει διαμορφωθεί και ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, το οποίο η ΕΤΒΑ θα διακινήσει στις επιχειρήσεις του Πάρκου τις επόμενες μέρες.

Στόχος της ΕΤΒΑ είναι να διευκολύνει τις επιχειρήσεις στο έργο τους και παράλληλα να καταστήσει τη λειτουργία του Πάρκου περιβαλλοντικά βιώσιμη μειώνοντας συνολικά τις αποδόσεις του σε εκπομπές ρύπων από μετακινήσεις.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Μασούτης: Δυνατή πρεμιέρα για το 1ο Grand Μασούτης της Αττικής στην Γλυφάδα
Τρόφιμα – ποτά |

Με πλήθος κόσμου άνοιξε το 1ο Grand Μασούτης της Αττικής

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Γιάννης Μασούτης, μαζί με στελέχη της εταιρείας, υποδέχτηκαν πλήθος κόσμου στη γιορτή εγκαινίων του Grand Μασούτης, μέσα σε χριστουγεννιάτικη, γιορτινή ατμόσφαιρα