Στην περαιτέρω ανάγκη στελέχωσης της Επιτροπής Ανταγωνισμού προκειμένου να αποφέρουν σημαντικά οφέλη στους καταναλωτές μέσω της ρύθμισης της αγοράς τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σήμερα Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Σωκράτη Φάμελλο, τον Τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Νίκο Παππά και τον Διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου κ. Μανώλη Καπνισάκη, επισκέφθηκαν τα γραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Ε.Α. κ. Ιωάννη Λιανό, την Αντιπρόεδρο κα Χαρά Νικολοπούλου, μέλη της Ολομέλειας και στελέχη της Ε.Α.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η διοίκηση της ΕΑ ενημέρωσε τον κ. Κασσελάκη για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Επιτροπής Ανταγωνισμού στη μάχη για την καταπολέμηση της ακρίβειας, ειδικά στις αγορές ενέργειας, πετρελαιοειδών και τροφίμων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, τονίζοντας τη σημαντική αύξηση των επιτοπίων ελέγχων της ΕΑ στην αγορά, όπου σύμφωνα με διεθνή νομική εταιρεία, η Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού καταλαμβάνει την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά.

Η ανάρτηση Κασσελάκη

«Άλλη μία επίσκεψη, σήμερα, σε άλλη μία υποστελεχωμένη ανεξάρτητη αρχή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Επιτροπή Ανταγωνισμού είναι κατά 60% υποστελεχωμένη, παρά την υψηλή κατάρτιση που χρειάζεται το έργο της.

Η αιτία της ακρίβειας σε κάθε έκφανση της ζωής του πολίτη -από τα καύσιμα μέχρι τα τρόφιμα και το ρεύμα- είναι δομική και ανήκει στη φιλοσοφία της κυβερνητικής πολιτικής να μην παρεμβαίνει.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα