Ένα νησί θέρετρο 7 στρεμμάτων στην ακτή του Κόλπου της Φλόριντα, που κάποτε ήταν ο τομέας του διαβόητου «Ρομπέν των Δασών των Πειρατών» του 18ου αιώνα, μόλις καταχωρήθηκε για 50 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Barron’s.com.

Πολυτελή ακίνητα: Το σπίτι του Τόμι Χίλφινγκερ στο Palm Beach βρήκε αγοραστή

Το Black’s Island, το οποίο βρίσκεται στο Port St. Joe’s Bay στα ανοικτά των ακτών της Φλόριντα, είναι ένα θέρετρο τεσσάρων αστέρων με 26 παραθαλάσσια μπανγκαλόου σε σχήμα βαρελιού, ένα κλαμπ, μια καμπάνα και μια πισίνα με ξαπλώστρες, τα οποία συνδέονται με έναν υπερυψωμένο πεζόδρομο κέδρου 1.200 ποδιών. Ο επόμενος ιδιοκτήτης θα μπορούσε να συνεχίσει να διαχειρίζεται το νησί ως εμπορικό θέρετρο ή να μετατρέψει το ακίνητο σε ένα πολυτελές οικογενειακό συγκρότημα.

Το απομονωμένο, ιδιωτικό νησί, το οποίο απέχει 10 λεπτά από την ηπειρωτική χώρα και είναι προσβάσιμο μόνο με πλοίο, υδροπλάνο ή ελικόπτερο, «είναι για όσους αναζητούν περιπέτεια και δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο στην πολιτεία της Φλόριντα που να έχει αναπτυχθεί», δήλωσε ο Jon Kohler της Jon Kohler & Associates, ο οποίος το συνέγραψε την περασμένη εβδομάδα με τους συναδέλφους του Erica Kohler και Lori Bembry Weldon. «Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι υπάρχει».

Ο πωλητής, ο προγραμματιστής της Ατλάντα, Scott Seymour, δήλωσε ότι θα πουλήσει ολόκληρο το νησί ή μεμονωμένα μπανγκαλόου, ξεκινώντας από 1,5 εκατομμύρια έως 1,6 εκατομμύρια δολάρια το καθένα.

Ο Seymour, ο οποίος ειδικεύεται στη βιομηχανική ανάπτυξη στην Ατλάντα και σε έργα φιλοξενίας στο Florida Panhandle, αγόρασε το ακίνητο το 2018 και άρχισε να αναδιαμορφώνει τα υπάρχοντα μπανγκαλόου και να προσθέτει ανέσεις. Πρόσφατα, τα νοικιάζει σε παραθεριστές.

«Η μοναδικότητα του νησιού με προσέλκυσε», δήλωσε ο Seymour, ο οποίος αναπτύσσει επίσης ένα συμπληρωματικό ξενοδοχείο αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων στην ηπειρωτική χώρα που αποτίει φόρο τιμής στο νησί και τον ομώνυμο πειρατή του. «Ήταν μια ευκαιρία να εμπλακώ σε κάτι που δεν μπορεί να αντιγραφεί».

Tι περιλαμβάνει… το φτωχικό μπανγκαλόου

Στα 1.225 τετραγωνικά πόδια, τα μονώροφα μοντέλα διαθέτουν δύο υπνοδωμάτια, υπνοδωμάτιο σοφίτας, δύο πλήρη μπάνια, κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, πλυσταριό και μπαλκόνι. Τα διώροφα μοντέλα, τα οποία είναι 1.425 τετραγωνικά πόδια, έχουν ένα επιπλέον μισό μπάνιο.

“Τα μπανγκαλόου έχουν θέα 360 μοιρών, κάτι που είναι σπάνιο”, δήλωσε ο Kohler. «Από όποια πλευρά κι αν κοιτάξεις, μπορείς να δεις τις ανατολές και τα ηλιοβασιλέματα. Δίνει μια αίσθηση υπερφορτωμένων αισθήσεων».

Το τετραώροφο κλαμπ του θερέτρου έχει σχεδιαστεί για διασκέδαση υψηλού στυλ. Διαθέτει εσωτερική τραπεζαρία και ψηλές κορυφές, μπαρ, σαλόνι, τραπέζια παιχνιδιών και δύο μπαλκόνια με επιπλέον καθίσματα. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα κατάστημα δώρων και μια καμπάνα που διαθέτει μπαρ, υπαίθρια σκεπαστά καθίσματα και παιχνίδια όπως ρίψη δαχτυλιδιών και cornhole για παιδιά.

Υπάρχει επίσης πισίνα, τραμπολίνο στο νερό, περιοχές λευκής άμμου για παιχνίδια βόλεϊ και αποβάθρα που φιλοξενεί τζετ σκι και σκάφη έως 40 πόδια. Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν παρατήρηση πουλιών – το νησί έχει παγώνια, γαλοπούλες και φραγκόκοτες – κυνήγι πάπιας, καγιάκ και κωπηλασία.

«Το νησί βρίσκεται στη μέση μιας θαλάσσιας εκβολής», δήλωσε ο Kohler. «Το νερό είναι καθαρό – είναι σαν να πηγαίνεις διακοπές στις Μπαχάμες χωρίς να φεύγεις από τη Φλόριντα».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή