
Έχουμε δει τους CEO της Big Tech, όπως ο Ζάκερμπεργκ της Μετα και ο Τζένσεν Χουάνγκ της Nvidia να αναλαμβάνουν ρόλους ροκ σταρ και λαϊκών ινδαλμάτων. Σειρά πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, που εμφανίστηκε κομψότατος στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου συγχρωτίστηκε με την ελίτ του Χόλιγουντ.
Αυτός και άλλα στελέχη της Apple προωθούν το “Disclaimer”, μια περιορισμένη σειρά Apple TV+ που θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ και στη συνέχεια θα κάνει το ντεμπούτο της παγκοσμίως τον Οκτώβριο.
Apple: Ποιος αντικαθιστά τον CFO Λούκα Μαέστρι
Την ημέρα πριν ο Κουκ περπατήσει στο κόκκινο χαλί στις 29 Αυγούστου, συναντήθηκε με τον Τζορτζ και την Αμάλ Κλούνεϊ στη βίλα τους του 18ου αιώνα στη λίμνη Κόμο, ανέφερε η Daily Mail.
Το τρίο πήγε με βάρκα για δείπνο στο Villa Passalacqua, ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων.
Ο Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστούν στο «Λύκοι», που κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας. Μετά από μια περιορισμένη κυκλοφορία στους κινηματογράφους, θα είναι διαθέσιμο στο Apple TV+ στις 27 Σεπτεμβρίου.

Παράπονα Κλούνεϊ για την διανομή
Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στη Βενετία την Κυριακή, ο Κλούνεϊ είπε ότι ήταν «κακό» το γεγονός ότι η Apple δεν έδωσε στην ταινία μια ευρύτερη κυκλοφορία στους κινηματογράφους.
Το «Disclaimer», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Κέιτ Μπλάνσετ και έγραψε και σκηνοθέτησε ο Αλφόνσο Κουαρόν, είναι ένα «συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ» για μια ρεπόρτερ που «έχτισε τη φήμη της αποκαλύπτοντας τα παραπτώματα και τις παραβάσεις των άλλων», ανέφερε ένα δελτίο τύπου της Apple. Η εκπομπή θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 11 Οκτωβρίου στο Apple TV+.
Ο Κουκ πέρασε το βράδυ με την Μπλάνσετ (η οποία είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός στη σειρά), τον Κουαρόν και τον Έντι Κιου, τον ανώτερο αντιπρόεδρο υπηρεσιών της Apple.
Απόλαυσαν μια ώρα κοκτέιλ στο ξενοδοχείο Excelsior Pool Bar, έναν πολυτελή χώρο με θέα.
Ο Κουκ, πλαισιωμένος από στελέχη της Apple και ηθοποιούς από την σειρά, φωτογραφήθηκε επίσης στο Palazzina Grassi, έναν άλλο πολυτελή χώρο 5 αστέρων στη Βενετία. Το κόστος για μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο κυμαίνεται από περίπου $650 έως $1.850.


Latest News

Ο πυρετός του χρυσού στην Κίνα - Οι μικροεπενδυτές και οι προειδοποιήσεις των αρχών
Γιατί οι Κινέοι δανείζονται ή βάζουν τις αποταμιεύσεις τους στον χρυσό

Η μεγάλη επιστροφή του σαουδάραβα κολλητού του Μασκ - Η ταραχώδης ζωή του Αλουαλίντ μπιν Ταλάλ
Ο φανταχτερός Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος επενδυτής Αλουαλίντ επιστρέφει στο προσκήνιο, ενθαρρυμένος από την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Το Πεκίνο εξετάζει εξαιρέσεις στους δασμούς 125% - Ποια προϊόντα αφορούν
Η Κίνα εξετάζει τώρα εξαιρέσεις από τους δασμούς, στο πνεύμα των αντίστοιχων πρόσφατων αμερικανικών ανακοινώσεων

Goldman: Η Κίνα μπορεί να εξαιρέσει το αιθάνιο και το υγραέριο από υψηλούς δασμούς
Η σημαντική εξάρτηση της κινεζικής βιομηχανίας πλαστικών από τις αμερικανικές εισροές βάζει σε σκέψεις το Πεκίνο, σύμφωνα με τους αναλυτές της Goldman

Ο Τραμπ διαψεύδει... τη διάψευση του Πεκίνου - «Σε εξέλιξη συνομιλίες με την Κίνα»
O αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λέει το Πεκίνο

Ο κινέζος χειριστής ρομποταξί Pony.ai εξετάζει IPO σε άλλα χρηματιστήρια
Λιγότερο από έξι μήνες μετά την IPO της Νέας Υόρκης, οι αυξανόμενοι φόβοι διαγραφής από ΗΠΑ ωθούν την Pony.ai σε αναζήτηση εναλλακτικής IPO

ΕΚΤ: Οι τράπεζες υποτιμούν τις απώλειες δανείων του τομέα αυτοκινήτων
Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι ένας από τους τομείς στους οποίους «οι προβλέψεις των τραπεζών δεν φαίνεται να αντικατοπτρίζουν επαρκώς τους καθοδικούς κινδύνους

Ο Τραμπ βάζει στο μικροσκόπιο την χρηματοδότηση πανεπιστημίων από το εξωτερικό
Νέο εκτελεστικό διάταγμα του Τραμπ απειλεί να περικόψει ομοσπονδιακά χρήματα από τα σχολεία που δεν συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις αποκάλυψης ξένων χρηματοδοτήσεων

Η Boeing απειλεί να σταματήσει να κατασκευάζει αεροσκάφη για την Κίνα
Ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας επισκιάζει τα καλύτερα από τα αναμενόμενα οικονομικά αποτελέσματα της Boeing

Άνοδος της μετοχής της Alphabet λόγω της αύξησης των εσόδων το α' τρίμηνο
Η Alphabet είχε έσοδα 90,23 δισ. δολάρια έναντι προβλέψεων για έσοδα 89,12 δισ. δολαρίων, ενώ τα κέρδη ανά μετοχή ανήλθαν στα 2,81 δολάρια έναντι εκτιμήσεων για 2,01 δολάρια