Ξεκινά νέος κύκλος διαδραστικού workshop με τίτλο «Public Speaking για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον κλάδο της Αγροδιατροφής», του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα γενιά».

Το workshop αφορά εργαζόμενους ή επιχειρηματίες στον κλάδο της αγροδιατροφής, που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες δημόσιας ομιλίας και παρουσίασης σε κοινό. Θα πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες, την Τετάρτη 12 και 19 Μαΐου, 17:00-20:00 (οι συμμετέχοντες θα πρέπει να μπορούν να παρακολουθήσουν και τις 2 ημέρες του εργαστηρίου).

Με εισηγήτρια την κα Νιόβη Κλαυδιανού, Κλινική Ψυχολόγο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Public Speaking & High Performance Activation Coach, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσου να μάθουν για την πρακτική της Ορθολογικής Ρητορικής Τέχνης, μια πολυεπίπεδη και συναρπαστική διαδικασία που εκπαιδεύει και απελευθερώνει τις καλές ιδέες κάθε ανθρώπου ενώ παράλληλα, θα εμβαθύνουν τη γνώση τους πάνω στην Τέχνη και Τεχνική του Δημόσιου Λόγου.

Οι θεματικές του workshop περιλαμβάνουν:

  • την ακριβή γνώση των Λειτουργικών και Αισθητικών κανόνων της Ρητορικής Τέχνης
  • τους κανόνες Φωνητικής και Φωνολογίας της ελληνικής γλώσσας (Καλολαλία και Καλολογία)
  • τα τελευταία ευρήματα της Νευροψυχολογίας, η οποία συγκεράζει τεχνικές στοχευμένης Ενεργοποίησης των εγκεφαλικών Λειτουργιών όπως της υψηλής επίδοσης/ ταχείας μάθησης/ ανάσυρσης πληροφοριών/ λεκτικής και νοητικής ευελιξίας, των Ορμονών (ευθυμία/ συναισθηματική ολοκλήρωση vs. κατάθλιψη/ φυγή/ παραίτηση/ προετοιμασία για μάχη) και των υπαρχόντων Προτύπων Σκέψεων (προκαταλήψεις/ γνωστικές ασυμφωνίες/ δογματικές σκέψεις/ λογικά λάθη).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων «Toolkit Workshops» που διοργανώνει ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά». Πρόκειται για ευέλικτα και σύντομα εργαστήρια, τα οποία πραγματοποιούνται από καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου και παρουσιάζουν κάθε φορά ένα επιχειρηματικό εργαλείο, χρήσιμο για όσους εργάζονται ή επιχειρούν στον αγροδιατροφικό κλάδο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO