Νέο, επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα για τον ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό της πώλησης ακινήτου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ στην περιοχή των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, δημοσίευσε η εταιρεία λόγω «εκπεφρασμένου ενδιαφέροντος από επενδυτές», όπως αναφέρεται.

Συγκεκριμένα το χρονοδιάγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

(i) Έως την Πέμπτη 1 Ιουλίου 12:00 μ.μ., ώρα Ελλάδος, υποβολή αιτήματος απόκτησης πρόσβασης στο εικονικό γραφείο δεδομένων (VDR). Η αίτηση υποβάλλεται ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς, στα Γραφεία της ΕΤΑΔ, Βουλής 7, Αθήνα 105 62 (Πρωτόκολλο-2ος όροφος), υπόψη της Επιτροπής Διαγωνισμού. Σημειώνεται ότι η απόκτηση πρόσβασης στο VDR δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό.

(ii) Έως την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, στις 17:00 ώρα Ελλάδος, προθεσμία υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών Εγγράφων Συμμετοχής. Η υποβολή του Φακέλου γίνεται στα Γραφεία της ΕΤΑΔ, Βουλής 7, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο), υπόψη της Επιτροπής Διαγωνισμού.

(iii) Μετά την αξιολόγηση των Φακέλων συμμετοχής θα ακολουθήσει η δοκιμαστική εικονική δημοπρασία και εν συνεχεία ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός, μεταξύ των συμμετεχόντων που πληρούν τα κριτήρια διαγωνισμού

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία