Αν είστε θαυμαστής του Steve Jobs, θα μπορέσετε σύντομα να αποκτήσετε μια υπογεγραμμένη, χειρόγραφη επιστολή που έγραψε ο αείμνηστος συνιδρυτής της Apple σε ηλικία 19 ετών.

Ο βρετανικός οίκος δημοπρασιών Bonhams πρόκειται να δημοπρατήσει στις 3 Νοεμβρίου την επιστολή , που έγραψε ο Τζομπς στον παιδικό του φίλο Τιμ Μπράουν.

Ο οίκος δημοπρασιών αναμένει ότι το σημείωμα μιας σελίδας-το οποίο περιλαμβάνει τις σκέψεις του Τζομπς για τον Ζεν Βουδισμό και τα σχέδιά του να ταξιδέψει στην Ινδία για να παρακολουθήσει το Kumbh Mela , ένα ινδουιστικό προσκυνηματικό και θρησκευτικό φεστιβάλ – θα πουληθεί μεταξύ 200.000 και 300.000 δολαρίων.

Η επιστολή χρονολογείται από τις 23 Φεβρουαρίου 1974, μόλις μια μέρα πριν από τα 19α γενέθλια του Τζομπς και περισσότερα από δύο χρόνια πριν ο Τζομπς και ο Στιβ Βόζνιακ συνιδρύσουν την Apple. Ο Bonhams περιγράφει το συλλεκτικό υλικό ως την πρώτη χειρόγραφη επιστολή του Steve Jobs που θα πουληθεί σε δημοπρασία.

Ο Τζομπς ξεκινά την επιστολή απαντώντας σε κάποια προηγούμενη αλληλογραφία του Μπράουν, γράφοντας με πεζά γράμματα: «Τότε έχω διαβάσει το γράμμα σου πολλές φορές / δεν ξέρω τι να πω. πολλά πρωινά ήρθαν και πέρασαν / άνθρωποι ήρθαν κι έφυγαν / έχω αγαπήσει και έχω κλάψει πολλές φορές. / Κάπως, όμως, κάτω από όλα δεν αλλάζει — καταλαβαίνεις;»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tέχνη και Ζωή