Η εφαρμογή που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είχε «υποσχεθεί» στους οπαδούς του φαίνεται ότι μπήκε στη δοκιμαστική της φάση έχοντας μάλιστα και μερικές εκατοντάδες πρώιμους χρήστες.

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έχει λάβει την ονομασία Truth Social και έρχεται ένα χρόνο μετά την αποπομπή των λογαριασμών του πρώην προέδρου από τις πλατφόρμες του Facebook, του Twitter αλλά και του YouTube της Alphabet.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Reuters, το Truth Social έχει περίπου 500 χρήστες στη δοκιμαστική του έκδοση, ενώ το λανσάρισμα γίνεται από ένα νέο επιχειρηματικό σχήμα, την Trump Media & Technology Group (TMTG).

Στόχος της πλατφόρμας είναι να προσφέρει «μία εμπειρία χωρίς λογοκρισία», ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δηλώνει ότι το επίσημο λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Μαρτίου.

Πέρα από τα παραπάνω, πολύ λίγα έγιναν γνωστά για την TMTG ενώ σκεπτικισμός επικρατεί και για το αν η νέα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης θα μπορέσει να συμβαδίσει με τις πολιτικές χρήσης των Apple και Google, που διατηρούν τα δύο μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών.

Προς το παρόν, η beta έκδοση της εφαρμογής Truth Social είναι διαθέσιμη κατόπιν πρόσκλησης στην ιστοσελίδα TestFlight, μία πλατφόρμα της Apple που επιτρέπει σε προγραμματιστές να διαθέσουν μία δοκιμαστική έκδοση των εφαρμογών τους πριν αυτές γίνουν διαθέσιμες μέσω του App Store.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή