Στην πρώτη στο είδος της δημοπρασία non-fungible tokens (NFTs) σε συνεργασία με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο της Λιβερπούλ προχωρά ο οίκος Sotheby’s. Η πώληση των NFTs του LFC Heroes Club «κλείνει» αύριο, 1η Απριλίου.

H μοναδική συλλογή θα προσφέρει στον κάθε οπαδό του θρυλικού αγγλικού συλλόγου την ευκαιρία να αποκτήσει ένα αποκλειστικό… κομμάτι της ομάδας. Η συλλογή έχει δύο τμήματα, το πρώτο αφορά 24 μοναδικά NFTs διαφορετικών παικτών, ενώ η δεύτερη θα προωθεί μια σειρά ιλουστρασιόν εκδόσεων NFTs των παικτών.

Το κυριότερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται εύλογα στην δημοπρασία για τα 24 συλλεκτικά NFTs με παίκτες της ομάδας, όπως ο Mohamed Salah, ο Sadio Mane και ο Virgil van Dijk, τα οποία μάλιστα θα εκδοθούν με το background που θα επιλέξει ο τελικός αγοραστής.

Τα μισά από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα καταλήξουν στα ταμεία του ιδρύματος της ομάδας, που υποστηρίζει διάφορα φιλανθρωπικά προγράμματα και ιδρύματα. Επιπλέον 10% των πωλήσεων από την έκδοση «Heroes» θα καταλήξουν στο ίδρυμα όπως και το 10% των μελλοντικών δικαιωμάτων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto