Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο ο Πελέ, του οποίου η υγεία έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο Πελέ αποθέωσε τον Μέσι από το νοσοκομείο (pic)

Οι κόρες του Πελέ, Φλάβια και Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο, βρίσκονται στο πλευρό του πατέρα τους, ενώ το Σάββατο κατέφτασε στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» και ο γιός του Εντίνιο, για να περάσει την παραμονή των Χριστουγέννων και τα Χριστούγεννα με τον πολυαγαπημένο πατέρα του.

Την Παρασκευή, ο Εντίνιο είχε απολογηθεί επειδή δεν ήταν σε θέση να βρίσκεται δίπλα στον πατέρα του, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, δηλώνοντας στην Estadao: «Θα ήθελα να είμαι εκεί, αλλά σήμερα έχω δεσμεύσεις εδώ. Δεν είμαι γιατρός, δεν θα μπορούσα να βοηθήσω πολύ.

Όμως, την επομένη, ο τεχνικός του ποδοσφαιρικού συλλόγου Λοντρίνα της Παράνα βρέθηκε και αυτός στο πλευρό του Πελέ. Μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φαίνεται να πιάνει το χέρι του Πελέ και την οποία συνοδεύει με τα εξής λόγια: «Μπαμπά, η δύναμή μου είναι μαζί σου».

Σε κάποιες φωτογραφίες στη συγκεκριμένη ανάρτηση απαθανατίζονται ο Εντίνιο, μαζί με τις κόρες του Σοφία και Στέφανι Νασιμέντο.

Tο βίντεο με τον αποχαιρετισμό

Την ίδια ώρα, θλίψη έχει προκαλέσει βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα social media και δείχνει συγγενείς του Πελέ να τον χαιρετούν μέσω βιντεοκλήσης.

Ο ίδιος φαίνεται να μην έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

«Ευγνωμοσύνη, αγάπη, ένωση: η ουσία των Χριστουγέννων»

«Είμαστε σχεδόν όλοι. Καλά Χριστούγεννα. Ευγνωμοσύνη, αγάπη, ένωση, οικογένεια. Η ουσία των Χριστουγέννων. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και το φως που μας έχετε στείλει» είναι το σημερινό μήνυμα της κόρης του, Κέλι Νασιμένο.

Σημειώνεται πως ο Πελέ πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου, διάγνωση που έλαβε τον Σεπτέμβριο του 2021. Την περασμένη Τετάρτη, οι θεράποντες ιατροί τον ενημέρωσαν για «εξέλιξη» του καρκίνου, καθώς και για «νεφρική και καρδιακή ανεπάρκεια».

Ο Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού που προκλήθηκε από μόλυνση από τον κορωνοϊό, καθώς και για επανεκτίμηση της θεραπείας του για τον καρκίνο, καθώς η χημειοθεραπεία στην οποία υποβαλλόταν ήταν αναποτελεσματική.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας
Επικαιρότητα |

Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

Άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και επιτέλους παρέμβαση της ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη ζήτησε αυστηρά ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τοποθέτησή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης, εκφράζοντας τη θέση της Αριστεράς και στηλιτεύοντας τη στάση της Ευρώπης